Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
a tek udarci...

Ponovno se sprdaju s Ronaldom: Pogledajte njegovo najgore dodavanje ikada

Činilo se da se Cristiano Ronaldo vraća u golgetersku formu, no utakmica protiv Legije u Varšavi pokazala je da ipak nije tako...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Aktualni europski klupski prvak Real Madrid izbjegao je blamažu u sklopu 4. kola Lige prvaka kada je izvukao remi kod poljske Legije odigravši 3:3. Mateo Kovačić je bio strijelac pogotka vrijednog boda, a još jednu frustrirajuću utakmicu odradio je Cristiano Ronaldo.

Prije dva tjedna pisali smo o tome kako je Portugalac daleko od forme koja će mu vjerojatno donijeti "Zlatnu loptu" te da se mnogi pitaju "što se događa s Cristianom?". U prvih 10 utakmica ove sezone Ronaldo je postigao četiri pogotka, a onda je prošlog vikenda protiv Alavesa postigao hat-trick.

Činilo se kao da se vraća u golgetersku formu, kao da bi to mogla biti utakmica u kojoj će otpustiti "ručnu kočnicu", međutim to se nije dogodilo. U gostima protiv Legije Ronaldo je odigrao katastrofalno, no to nije zaustavilo trenera Zinedinea Zidanea da ga ostavi na travnjaku svih 90 minuta.

Portugalac je postao predmet sprdnje na internetu zbog dva pokušaja udarca prema vratima koji su otišli nekoliko metara od okvira gola. No još smiješnija bila su njegova dva pokušaja dodavanja od kojih je jedno bilo namjenjeno za linijskog suca, jer ako nije ne može se dokučiti kome je Ronaldo želio dodati.

Osim tih katastrofalnih nogometnih poteza za čovjeka kojeg mnogi smatraju najboljim igračem svijeta čini se da se dogodio i jedan nenogometni. Prema nekim fotografijama odnosno "screenshotovima" Ronaldo je ponovno fizički nasrnuo na suparničkog igrača. Ovoga puta je nagazio jednog.

Sjetimo se da je ranije ove sezone u utakmici protiv Borussije Dortmund s poda pokušao udariti Schmelzera, na treningu je krvnički uklizavao suigračima, dok je svom treneru Zinedineu Zidaneu psovao majku jer ga je izvadio prije isteka 90 minute. 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider