Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tko umjesto njega?

Juventus službeno potvrdio: Massimiliano Allegri odlazi na kraju sezone!

Stara dama objavom na svojoj službenoj stranici potvrdila je ono o čemu se špekuliralo proteklo vrijeme.

Massimiliano Allegri (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Juventus je na svojoj službenoj stranici objavio kako Massimiliano Allegri nakon pet sezona odlazi iz kluba na kraju sezone.

Za ovu subotu sazvana je konferencija za medije s početkom u 14:00, a medijima će se osim trenera Allegrija obratiti i predsjednik Juvea Andrea Agnelli.

Allegrijev odlazak u proteklih nekoliko tjedana su često spominjali talijanski mediji, navodeći kako bi mu moglo presuditi ispadanje od Ajaxa u četvrtfinalu Lige prvaka. To se i dogodilo.

Uspio je Allegri uzeti pet naslova prvaka Italije plus osvojiti još četiri Kupa, ali Ligu prvaka, koja je bila označena (i još uvijek jest) kao sveti cilj – nije. U finalu najelitnijeg klupskog natjecanja izgubio je 2015. od Barcelone, a 2017. od Real Madrida.

Dva finala Lige prvaka u pet sezona nisu ono što zadovoljava klub koji je u Serie A toliko iznad konkurencije da se osvajanje Scudetta smatra pod normalno i uobičajeno.

Vidjet ćemo koga će Juventus angažirati kao novog trenera.

Što se Allegrija tiče, njega se sve više povezuje s angažmanom u nekom klubu iz Premierlige. Konkretno, figurira kao glavni nasljednik Maurizija Sarrija kojemu se trese stolica na klupi Chelseaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider