Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
Dogovor na pomolu

Halilović prelazi u redove probuđenog diva? Barca dobila bogatu ponudu

Alen Halilović iduće sezone mogao bi nastupati u dresu Valencije...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Valencia je poslala Barceloni ponudu za Alena Halilovića, piše katalonski Sport. Halilović je igrač Barcelone trenutačno na posudbi u Sportingu Gijonu i još nije definirano što će biti s njim po završetku sezone.

Sport piše da je Halilović nedavno bio na Camp Nouu i razgovarao s čelnicima Barcelone. Halilović je izrazio želju da se vrati u Barcelonu, no čini se da ga katalonski klub namjerava poslati na dodatno kaljenje, ovaj put u veći klub od Sportinga.

Donedavno se pisalo da je najizglednija opcija Sevilla, ali u priču se uplela Valencia koja ima velike ambicije u sljedećoj sezoni. Valencia je navodno prilično zainteresirana za Halilovića, ali ne za klasičnu posudbu, već otkup s otvorenom mogućnošću povratka u Barcelonu, naravno uz odgovarajuću odštetu.

Valencia nudi Barceloni značajnih 10 milijuna eura, a Katalonci traže 15 milijuna. Razgovori klubova su u tijeku, sportski direktori Barcelone i Valencije, Robert Fernandez i Jesus Garcia Pitarch, u dobrim su odnosima i može se očekivati da će pronaći zajednički, no jasno je da će sve ovisiti o Haliloviću.

U Barceloni smatraju da je za Halilovića u ovom trenutku najbolje da igra u klubu gdje će dobivati dobru minutažu i priliku za daljnji razvoj. Ako bi se odlučio za povratak u Barcleonu, riskirao bi da veći dio sezone bude na klupi, što teško da mu može biti od koristi.

Iako je prošlog ljeta singapurski milijarder Peter Lim investirao pozamašna sredstva, Valencia je imala razočaravajuću sezonu. Doduše, plasirala se u Ligu prvaka, no ispala je već u skupini, a u španjolskom prvenstvu doživjela je pravi fijasko, s obzirom na visoka očekivanja i najavljenu borbu za mjesta koja vode u Ligu prvaka.

Lim namjerava dodatno odriješiti vreću i sastaviti respektabilnu momčad za iduću sezonu. Hrvatski reprezentativac očigledno je na spisku potencijalnih pojačanja.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider