Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Impresivan učinak

Hajduk se pohvalio svemirskim brojkama za hrvatske pojmove

Siječanj na izmaku bio je nevjerojatan za Hajduk i njegove navijače.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tri dana prije kraja prvog mjeseca Hajduk je stigao do 12.000 članova s plaćenom članarinom (punoljetni 100 kn, maloljetni 50kn) za ovu godinu.

U Hajduku su ponosni na ovaj rezultat i ističu kako su istu brojku u 2015. godini dosegli 28. srpnja.

Prošlu godinu završili su s 15.380 članova, a zbog ovako brzog tempa učlanjivanja izvjesno je da će taj učinak biti nadmašen (lani se kroz cijeli siječanj učlanilo nešto manje od 5.000 navijača).

Dapače, pitanje je dana kad će se to dogoditi, a možda bude i prije rođendana kluba (13. veljače) kada će Hajduk u sklopu 22. kola HNL-a na Poljudu ugostiti Slaven Belupo.

Putem svoje službene stranice Hajduk je čestitao svim članovima na sjajnom rezultatu te sve navijače koji to nisu učinili pozvao da se učlane.

Podsjećamo, od ove godine članstvo u klubu dobilo je dodatnu dimenziju s obzirom da su navijači pokrenuli akciju prikupljanja novca kojim će otkupiti većinski paket dionica (50 posto + jedna dionica), čime bi bilo zagarantirano da će Hajduk ostati narodni klub, što je ideja koju je i službeno podržao najveći dioničar kluba nakon trenutnog većinskog vlasnika Grada Splita.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider