Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
Sucu upala mušica u oko

FOTO Novi 'dokaz' o privilegiranosti Reala: 'Ovo je penal, a ovo nije!'

Sporna situacija s utakmice Real Madrida i Villarreala ponovno je pokrenula polemike oko navodne privilegiranosti Real Madrida kod sudačke organizacije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Katalonskim medijima statistika je glavni argument nejednakog tretmana Reala i Barcelone od strane sudaca. Real je u 25. kolu protiv Villarreala upisao deseti jedanaesterac u sezoni. Dakle, svake dvije i pol utakmice, jedan penal za „kraljeve“. S druge strane, Barcelona je postigla više golova od Reala, a pucala je samo tri jedanaesterca, dakle, tek svaku osmu utakmicu.

Ancelottijeva sudbina u rukama Modrića: Samo Hrvat može spasiti Real u 'el clasicu'?

Katalonce još više peku dvostruki kriteriji. Njihovi mediji ističu kako je Villarreal brutalno pokraden, a kao dokaz prenose eksplicitnu fotografiju koja je osvanula na društvenim mrežama i potakla nove polemike. Nitko, naime, ne spori da je jedanaesterac na Cristianu Ronaldu bio čist kao suza. Bailly je povukao Ronalda i sudac Gonzalez Gonzalez ispravno je pokazao na bijelu točku. No, slična situacija dogodila se i u šesnaestercu Reala, Carvajal je očito povukao Moija Gomeza, ali sudac se nije oglasio.

Katalonski mediji sarkastično zaključuju da sucima u pravilu upadne mušica u oko kada je sumnjiva situacija u šesnaestercu Reala pa ništa ne vide ni ne čuju dok se ne raščisti situacija.
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider