Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Težak udarac

Real u velikoj nevolji: Ovo bi Madriđane potpuno dotuklo

FIFA istražuje nekoliko desetaka transfera maloljetnih igrača, navodno čak pedesetorice, koje je Real dovodio proteklih godina.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Real Madridu od strane FIFA-e prijeti slična kazna kao Barceloni kojoj je prošlog ljeta bilo zabranjeno registrirati nove igrače u sljedeća dva prijelazna roka, piše katalonski El Mundo Deportivo koji odlazi i korak dalje te spekulira kako FIFA pod pritiskom madridskog kluba oklijeva s donošenjem presude.

Čudan izbor UEFA-e: Ronaldo će zbog ovoga 'poludjeti'

VIDEO Ovo je stvarno bizarno: Otkriveno zašto Bale 'šteka' u Realu

FIFA istražuje nekoliko desetaka transfera maloljetnih igrača, navodno čak pedesetorice, koje je Real dovodio proteklih godina. Navodno su pronađene slične nepravilnosti kao i kod Barcelone te Madriđane očekuje ista kazna.

Katalonski dnevnik žali se na manjak transparentnosti FIFA-e koja već godinu dana istražuje slučaj, ali u javnost ne pušta nikakve informacije.

„Ne možemo ništa komentirati jer je postupak u tijeku pa su informacije još uvijek povjerljive. Tek kada bude donesena konačna odluka javnost će biti obaviještena“, odgovorio je glasnogovornik FIFA-e na upit El Munda Deportiva što se događa sa slučajem i je li istina da će Real biti kažnjen.

Katalonci su uvjereni da Real pomoću svojih poluga moći blokira donošenje konačne odluke i radi na tome da FIFA odustane od svoje nakane da kazni Madriđane ili barem da prolongira implementaciju iste dok „kraljevski klub“ ne registrira nove igrače.

Kako će Real u ljetnom prijelaznom roku vjerojatno krenuti u veću rekonstrukciju momčadi, nikako mu ne bi odgovaralo da eventualna kazna, ako je uopće bude, stupi na snagu od idućeg ljeta.

Katalonski mediji već mjesecima trube da Barcelona nije radila ništa što ne radi i Real. Ističu da ako je kažnjena Barcelona, jednako kažnjen morati biti i Real. Vidjet ćemo što će FIFA odlučiti.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider