Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'prošla bolja momčad'

Torres priznao veliku sudačku pogrešku i poručio: 'Želimo ispisati povijest'

Antoine Griezmann je poslao Atletico Madrid u finale Lige prvaka nakon sjajne asistencije Fernanta Torresa...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dvojac koji je kombinirao za pogodak Atletico Madrida u uzvratu polufinala Lige prvaka protiv Bayerna u Münchenu, Fernando Torres i Antoine Griezmann, bio je presretan ostvarenim rezultatom. Atletico je izgubio no zahvaljujući tom pogotku prošao je u finale.

"Jako smo sretni. Bila je to teška, teška utakmica. Ispred sebe smo imali veliku momčad i znali smo da ćemo se morati dobro braniti i zabiti iz jedne ili dvije prilike koje ćemo imati. Uspjeli smo", rekao je strijelac Griezmann pa nastavio:

"Bolja momčad je prošla dalje. Bayern je danas bio bolji, no mi smo prolaz zaslužili igrom u prvoj utakmici. Zabili smo ovdje i to je bilo najvažnije. Moramo ostati s obje noge na tlu i koncentrirati se na idući meč u prvenstvu, pa tek onda na finale Lige prvaka".

Asistent Torres, koji je u konačnici zamalo bio tragičar zbog najprije iznuđenog pa promašenog jedanaesterca, priznao je da do udarca s bijele točke uopće nije trebalo doći.

"Mislio sam da je prekršaj izvan kaznenog prostora. Bila je brza akcija i ponekad sudac ne može najbolje vidjeti gdje igrač pada. Vidio sam ponovljenu snimku i prekršaj je bio izvan šesnaesterca. U konačnici ta odluka nije utjecala na ishod", rekao je španjolski napadač koji 28. svibnja želi podignuti trofej pobjednika Lige prvaka.

Spornu odluku pogledajte ovdje.

"Želim pobjedu. Imamo priliku ispisati povijest. Nitko iz Atletica dosada nije osvojio ovo natjecanje. Tko će biti protivnik nije bitno. Želimo pobijediti i spremni smo. Slavili smo protiv prvaka Nizozemske, Njemačke i Španjolske. Svejedno nam je tko će biti u finalu, jer mi ćemo biti spremni", zaključio je 'El Nino'.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider