Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sramotni transparent

Ludnica u Ateni: Džeko skinuo Grku hlačice pa mu razbili glavu, neredi navijača

Edin Džeko zaradio je bizarno isključenje pred kraj utakmice s Grčkom u sklopu kvalifikacija za SP 2018. u Rusiji.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

BiH bila je nadomak velike pobjede u kvalifikacijama za SP nakon što je povela projektilom Miralema Pjanića iz slobodnog udarca. Međutim, Grčka je stigla do izjednačenja u petoj minuti sudačke nadoknade pogotkom Tzavellasa.

No, utakmicu je obilježilo puno nervoze. Bivši napadač Manchester Cityja i kapetan BiH Edin Džeko zaradio je isključenje nakon što je došlo do naguravanja 15-ak minuta prije kraj susreta, a sudac Jonas Eriksson morao je podijeliti čak 12 žutih i dva crvena kartona.

Isključenja su zaradili Džeko i Papadopoulos, koji su se skoro potukli na terenu. Grk je 15-ak minuta prije kraja utakmice gurnuo kapetana BiH s leđa, a ovaj uzvratio tako što mu je skinuo hlačice i krenuo s njim u obračun. Džeko je iz okršaja izašao i razbijene glave, najvjerojatnije nakon što ga je netko pogodio predmetom s tribine.

Utakmica nije mogla proći ni bez incidenata navijača. Grčki navijači su tijekom susreta izvjesili sramotni transparent ''Nož, žica, Srebrenica'', a prije utakmice su pokušali i napasti navijače BiH, no policija je uspjela smiriti strasti. Gostujući navijači su, pak, priredili veliku bakljadu nakon vodećeg pogotka Pjanića. A zbog nereda navijača utakmica je bila i nakratko prekinuta.


Grčka - BiH -- Haos na tribinama (13.11.2016) by mediabh

Ovi neredi nastavak su i na nemile scene na tribinama u Londonu, gdje je došlo do sukoba engleskih i škotskih navijača.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider