Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Negdje će se vratiti'

Hajdukovci razočarani: 'Trebali smo voditi dva-tri razlike...'

Nogometaši Hajduka bili su silno razočarani nakon poraza u derbiju od Dinama.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Primljeni gol u petoj minuti sudačke nadoknade i izgubljeni derbi igrače Hajduka ostavio je u nevjerici. Splićani su bili bolji suparnik od Dinama na Maksimiru, imali i više i kvalitetnije šanse, ali skupo su ih koštali promašaji u jako izglednim situacijama.

Vučević žestoko izvrijeđao suce: Caktaš podsjetio na velikog Gudelja!

Burić utučen i ponosan, Mamić pohvalio Hajduk: Caktaš je oduševio!

"Imali smo dosta nesreće, ali smo i sami krivi za puno toga. Morali smo realizirati neke od svih tih silnih šansi, morali smo voditi dva-tri razlike. To je tako u nogometu, kazna uvijek stiže", izjavio je kapetan Hajduka Goran Milović, a prenosi Dalmatinski portal.

U najizglednijoj prigodi da donese Hajduku vodstvo našao se Nikola Vlašić kojemu je Eduardo obranio udarac i odbio loptu u korner.

"Ne znam jesmo li mladi i naivni, ali znam da će nam se ovo negdje vratiti. Promašili smo neke zicere koje je nemoguće ne zabiti. Najbolja utakmica je ona koju pobijedite, a sve ostalo je suha statistika."

Hrvoje Milić loše je reagirao u šesnaestercu Bijelih prije nego je Junior Fernandes proigrao Soudanija koji je donio trijumf Dinamu.

"Teško je probaviti ovakav poraz. Nismo se postavili kako treba i spretnije su došli do tri boda iako smo mi bili bolji suparnik. Sportska sreća nije bila na našoj strani", zaključio je Milić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider