Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Visoke tenzije

Trener Hajduka otkrio što ga najviše smeta pred derbi s Dinamom

Trener Hajduka Damir Burić najavio je subotnji derbi s Dinamom na Maksimiru...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Imamo plan i samopouzdanje, bit ćemo spremni za derbi, kazao je trener Hajduka Damir Burić na konferenciji za novinare održanoj u hotelu Panorama u Zagrebu uoči derbija s Dinamom koji se u subotu s početkom u 15 sati igra na Maksimiru.

Mamić: Hajduku ova situacija puno više odgovara jer se hrani sukobima

Burić je naglasio kako je njegova momčad stabilna, željna i motivirana.

"Pred nama je najveći derbi. Momčad je spremna i pružit ćemo sve od sebe. Vjerujem u ove momke, brzo upijaju moje zahtjeve, pa imam puno povjerenje u cijelu momčad," poručio je Burić.

Hajduk dočekuje derbi s dosta ozlijeđenih igrača. Pod posebnim programom su Bilyi, Kalinić, Tudor, Bencun i Milić, a novi na tom popisu je i Maglica.
"Maglica je zaradio neugodan udarac u zglob na treningu i bojim se kako neće biti spremna za utakmicu. Liječnici puno rade kako bi osposobili igrače za utakmicu," dodao je trener splitskog kluba.

Burić se nije želio previše osvrtati na činjenicu da je Hajduk igrao u srijedu u Kupu, dok je Dinamo odgodio utakmicu protiv Intera i tako dobio nekoliko dana više odmora.
"To sada nije važno, važno je jedino što ćemo pokazati u subotu na terenu," poručio je.

Hajdukov trener je inzistirao na nogometnim stvarima i nije se želio zamarati stvarima izvan terena, kao niti porukama iz 'modrog' tabora.

"Ja se uopće ne osvrćem na te stvari. Mi se moramo koncentrirati na nogomet i na teren. Trebalo bi smanjiti tenzije. Sport bi trebao biti u prvom planu. Mene smeta to što smo sinoć na utakmicu Cedevite morali doći pod policjskom pratnjom. Zašto su takve tenzije i običaji, mi smo sasvim normalni," kazao je poručivši kako Hajduk ima jednu od najmlađih momčadi u Europi kada govorimo o prvih 11 igrača.

"Moramo imati strpljenja i pružiti im priliku da se razvijaju. No rezultati su jako dobri. U Europi smo dogurali dalje nego što su mnogi mislili, u Kupu smo ušli u polufinale, a u prvenstvu smo samo tri boda iza vodećeg. Možemo biti zadovoljni dosadašnjim rezultatima," kazao je Burić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider