Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Grupa poštenih radnika'

Simeone trlja sol na ranu Barci: Bila je to vrlo lijepa utakmica

Tvorac odlične momčadi Atletica bio je oduševljen nakon ulaska u polufinale Lige prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Otkako je na klupu Atletica sjeo Diego Simeone madridski je klub igrao 17 utakmica s Barcelonom i pobijedio u samo dvije.

Bila su to dva trijumfa kojima je Atletico Madrid eliminirao Barcu u četvrtfinalu Lige prvaka. Uz skalp u sezoni 2013./2014. kada su poraženi u finalu od gradskog rivala Reala, Atletico je slavio i sinoć, golovima Antoinea Griezmanna.

"Nagrađeni smo za sjajni rad u protekle nešto više od četiri godine. Sretan sam zbog igrača i zajedništva koje imamo u ovom klubu. Mi smo grupa poštenih radnika koja može i izgubiti i pobijediti. O nama ovisi koliko ćemo biti jaki", izjavio je poslije utakmice Simeone.

'Znali smo što moramo učiniti za prolaz'

"Još jednom smo pobijedili strahovito tešku utakmicu. Tešku, ali vrlo lijepu. Nikad nismo prestali vjerovati, znali smo što moramo učiniti kako bismo prošli dalje. U prvom poluvremenu se igralo onako kako smo mi htjeli dok je u drugom bilo bliže njihovim željama."

Atmosfera na stadionu Vicente Calderon bila je fantastična, a trener Atletica otkrio je i još neke detalje.

"Kad smo dolazili autobusom prema stadionu vidjeli smo hrpu djece. Oni su vjerovali u nas, bilo je to posebno. To su trenuci koji se neće vratiti, oni su jedinstveni u nogometu."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider