Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
popravio dojam s navijačem

Ronaldo OPET nogom na suparnika, obrukao se lošom fintom

Kada ne trese suparničke mreže Cristiano Ronaldo postane vrlo nervozan i tankih živaca...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Real Madrida prokockali su dva gola prednosti protiv Borussije Dortmund te su grupnu fazu natjecanja Lige prvaka završili na drugom mjestu. Kraljevi su u 60. minuti imali 2:0, no u 88. je Gabonac Aubameyang postavio konačnih 2:2.

Cristiano Ronaldo nije odigrao posebno dobru utakmicu za svoje standarde, a i ponovno su ga uspjeli isprovocirati suparnički nogometaši, točnije Marcel Schmelzer. Njih dvojica krenuli su u trk prema jednoj lopti, Ronaldo je pružio nogu prema lopti, a Schmelzer je pao kao pokošen.

Portugalac je odmah počeo mahati rukama i mrko gledati njemačkog braniča, a kada je shvatio da ga ovaj ne doživljava išao mu je podmetnuti nogu. Izbacio je svoju lijevu nogu prema njemu i čini se da je minimalni kontakt postojao. Igrači njemačke momčadi probali su iskamčiti nešto kod glavnog suca, no nije im pošlo za rukom.

Njih dvojica imali su obračun i prije dva i pol mjeseca kada su ove dvije momčadi igrale prvu utakmicu u skupini. Tada je Ronaldo također nogom bio udario njemačkog igrača, ali u daleko većoj ljutnji i frustraciji.

Osim tog poteza Ronaldo se u igri malčice osramotio pri pokušaju finte, odnosno tzv vrtuljka. Napadač Reala htio je atraktivnim potezom izbaciti igrača Borussije iz ravnoteže, no umjesto toga je izgubio loptu.

Cjelokupni dojam popravio je nakon utakmice kada se ukrcavao na autobus. Jedan navijač probio se pored zaštitara kako bi došao do Ronalda, no ljudi zaduženi za osiguranje sustigli su ga prije nego je došao blizu Portugalca. Cristiano je pričekao s ulaskom u autobus da čuje što navijač govori, a onda je kao veliki gospodin došao do njega, maknuo zaštitare i odradio selfie s mladićem.

Natjecanje u skupini Lige prvaka Ronaldo je okončao s nekarakteristična dva pogotka na svom kontu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider