Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Razlika u klasi

Bugarski mediji: Hrvatske zvijezde održale sat nogometa usred Sofije!

Nakon tijesnog poraza Bugarske od Hrvatske u Sofiji autogolom Nikolaja Bodurova, bugarski mediji ipak su uglavnom suglasni kako se na travnjaku jasno mogla vidjeti razlika u klasi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

„Bugarska je možda mogla uzeti bod, imala je dvije-tri dobre šanse, ali cijelo vrijeme se vidjelo da gosti kontroliraju utakmicu i da u svakom trenutku mogu pojačati pritisak ako bude potrebno“, ističe portal 24sata.bg.

Razočarani Bugari optužuju Hrvate i tvrde: Samo je Modrić klasa!

Kovač pogodio 'visokim presingom', ali Kramarić bi dotukao Bugare

„Pred 30.000 srčanih navijača Bugarska se nije mogla nositi s renomiranim suparnikom. Hrvati su izašli na travnjak s autoritetom favorita i od početka su kontrolirali tijek utakmice. Imali su već posjed lopte, a svaki put kad bi je izgubili, tražili su je natrag visokim presingom“, piše Dnevnik.bg.

„U frontalnom sudaru s jednim od glavnih konkurenata za odlazak na Euro bugarska reprezentacija sudarila se s realnošću. Hrvati su lako neutralizirali bugarski entuzijazam jer imaju igrače koji igraju u najvećim europskim klubovima kao što su Real, Barcelona i Atletico“, piše Trud.bg.

„Hrvati su nadigrali Bugare, to je cijela istina“, kratko zaključuje Forumnews.bg.

„Slaba i dezorijentirana bugarska momčad zasluženo je izgubila od jake Hrvatske“, sumira dojmove Actualno.com.

„Bugarska je s malo sreće mogla do boda, ali razlika u klasi bila je očita. Hrvatska je održala predavanje Bugarskoj usred Sofije“, piše News.bg.

Sportonline.bg krivi lošu sreću i suca za poraz Bugarske.
„Bugarska je izgubila nakon komičnog autogola i sudačke pogreške. Španjolski sudac propustio je dosuditi jedanaesterac nakon što je Mandžukić igrao rukom u šesnaestercu Hrvatske“, upozorava bugarski portal.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider