Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
To bi bilo sjajno!

"Bomba" na pomolu, Šahtarov trener potvrdio: Barca želi Srnu!

Trener Rudara otkrio je ono o čemu već dugo špekuliraju katalonski mediji.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Gostovanje u Portugalu kod Brage za Šahtar nema nikakvu rezultatsku važnost.

Ukrajinci su, uz Schalke i Zenit, jedini klub sa stopostotnim učinkom u Europa ligi i kao takvi su već davno osigurali prolaz. S druge strane, Braga će juriti pobjedu kojom bi osigurala plasman u šesnaestinu finala za što im je konkurent Gent.

U opuštenoj atmosferi Ukrajinci su stigli na sjeverozapad Portugala pa je na press konferenciji bilo prostora i za pitanja koja nemaju veze isključivo s utakmicom.

Paulo Fonseca, sadašnji trener Šahtara koji je prošle sezone vodio Bragu, osvrnuo se na mogući transfer Darija Srne u Barcelonu, o čemu već neko vrijeme pišu mediji u Španjolskoj, naročito oni skloni Barci.

"Barcelona želi Srnu, ali ja ne donosim odluke. Znamo koliko je važan za našu momčad i klub, toliko je godina ovdje. Iskreno se nadam da neće otići", rekao je Šahtarov trener.

Šahtar mu neće praviti probleme

Darijo Srna ugovor s ukrajinskom momčadi ima do kraja sezone, a u siječnju može pregovarati s novim klubom. Poželi li ga Barca dovesti već sad u siječnju, vlasnik i predsjednik Šahtara Rinat Ahmetov zasigurno mu neće raditi probleme zbog nevjerojatne lojalnosti koju je pokazao prema tom klubu u posljednjih 13 godina.

Barceloni je pozicija desnog beka najkritičnija jer nakon odlaska Danija Alvesa u Juventus novopridošli Aleix Vidal nije se pokazao kao opcija na koju mogu računati.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider