Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Poništena mu dva gola

Bilić nije izdržao: Pustit ću sveznalice da pričaju što misle, ali trebali smo biti treći

Slaven Bilić se nakon utakmice s Arsenalom dotaknuo sudačkih pogrešaka na štetu West Hama, a zbog kojih je klub s Upton Parka mogao imati puno više bodova...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U prvom dvoboju 33. kola engleskog nogometnog prvenstva West Ham United i Arsenal su podijelili bodove odigravši 3-3 (2-2).

''Znate da ne smijem govoriti o tome, pustit ću sveznalice da kažu što misle. Ja uvijek pokušavam ukazati, ali kada to učinite već pet puta, a nitko ne reagira, čak je malo smiješno već i meni. Trebali smo biti treći na tablici, a ne šesti'', kazao je Slaven Bilić nakon što su njegovom West Hamu poništena dva pogotka u susretu s Arsenalom koji je završio neodlučeno - 3:3.

Hrvatskog trenera oduševio je strijelac triju golova za njegovu momčad, napadač Andy Carroll.

''On ima sve, nemoguće ga je zaustaviti. Nevjerojatno koliko se trudi, koliko je puta pokušao uzeti loptu protivniku. U igri glavom možda je najbolji na svijetu, samo da nema tih ozljeda'', naglasio je Bilić, a nadovezao se Carroll:

''Teška utakmica. Bilo je razočaravajuće kada smo gubili 0:2. A onda su uslijedila tri moja gola, definitivno moja najbolja utakmica u dresu West Hama. Cijeli smo tjedan vježbali prekide jer smo znali da su oni tu slabi i na kraju se isplatilo'', rekao je Carroll.

Trener Arsenala Arsene Wenger nije skrivao razočaranje remijem.

''Pokazali smo duh da se vratimo na 3:3, a u posljednjih 20 minuti utakmica je mogla otići na obje strane. Razočaran sam što nismo imali odgovor na Carrolla. Naslov? Ne znam, danas smo si jako otežali u tom naumu'', zaključio je Francuz.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider