Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bilić nastavio niz

VIDEO Kakvo ludilo: Hat-trick Carrolla u čudesnoj utakmici West Hama i Arsenala

West Ham Slavena Bilića odigrao je 3:3 s Arsenalom na Upton Parku u utakmici koja je mogla završiti i s više pogodaka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

West Ham je u 33. kolu Premierlige dočekao Arsenal u londonskom derbiju. Na kraju je završilo 3:3, a do pobjede su mogli i jedni i drugi.

Susret su bolje počeli Topnici te do 35. minute stvorili visoku prednost - 2:0. Prvo je zabio Mesut Özil u 18. minuti, a potom i Alexis Sanchez 17 minuta kasnije.

Prije toga domaćoj momčadi u 13. minuti poništen je regularan gol. Lopta je nakon škarica Andyja Carrolla stigla do Manuela Lanzinija koji ju je zakucao u mrežu, ali sudac je poništo gol zbog zaleđa. Nova je to drastična pogreška na štetu Bilićevog kluba.

Ipak, u posljednjim trenucima prvog dijela nevjerojatan povratak domaćina režirao je s dva pogotka stasiti napadač Andrew Carroll. Glavom je pospremio loptu u mrežu u 44. minuti, a u drugoj minuti nadoknade proključale su tribine Upton Parka nakon njegova lijepog poluvoleja.

Potpuna ludnica na tribinama zavladala je u 52. minuti, kada je sjajni Carroll dočekao na drugoj vratnici jedno ubacivanje i glavom zakucao loptu u mrežu. Bio je to potpuni preokret West Hama, čiji je savršeni kraj spriječio Laurent Koscielny pogotkom za 3:3.


All Goals HD - West Ham 3-3 Arsenal - 09-04-2016 by Video-Live

Arsenal je trenutačno treći na ljestvici s 59 bodova, dok je West Ham šesti s 52. Između njih su dva kluba iz Manchestera, City je četvrti s 54, a United peti s 53 boda.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider