Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Premierliga pred vratima

Bilić se uzda u treću sreću, Mandžukić ne želi u West Ham

Europski izazovi za Čekićare već su krenuli, a uskoro će i Premierliga.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Još uvijek je Slaven Bilić u potrazi za igračem koji bi pojačao napad West Hama koji je loše otvorio novu sezonu - porazom u Domžalama u prvoj utakmici trećeg pretkola Europa lige.

Nakon što je propao pokušaj dovođenja Carlosa Bacce iz Milana, a sve je izglednije da niti Mario Mandžukić neće preseliti među Čekičare, vodstvo londonskog kluba pokušat će angažirati Maria Gomeza.

Njemački napadač je prošle sezonu igrao za Bešiktaš, no napustio je Istanbul zbog nestabilne političke situacije u Turskoj. Gomez je u Bešiktaš stigao na posudbu iz Fiorentine i u prvoj sezoni u Istanbulu osvojio je naslov turskog prvaka. U 33 nastupa zabio je 26 golova. Nakon dobrih predstava u turskom prvenstvu, Gomez je zaradio i mjesto u njemačkoj reprezentaciji na Europskom prvenstvu u Francuskoj.

Gomez ima ugovor s Fiorentinom do srpnja 2017. godine, ali trener Viola Paulo Sousa ne računa na njega i njemački napadač će gotovo sigurno potražiti novi klub.

Lyon za Lacazettea traži 50 milijuna eura

West Ham je najveći interes pokazao za kolumbijskog napadača Baccu. Čak su klubovi postigli dogovor oko odštete od 25 milijuna eura. Međutim, Bacca bi radije preselio u Španjolsku gdje je već igrao za Sevillu. Spominjao se i dolazak hrvatskog reprezentativca Marija Mandžukića koji bi mogao postati 'žrtva' dolaska Gonzala Higuaina u Juventus. No, čini se kako Mandžukić ne želi u West Ham. Bilić bi u svojim redovima želio vidjeti i napadača Lyona Alexandrea Lacazettea, no Francuzi traže čak 50 milijuna eura.

West Ham je ovoga ljeta angažirao trojicu igrača. Norveški veznjak Havard Nordtveit je stigao iz Borussije Moenchengladbach, veznjak Sofiane Feghouli je bivši član Valencije, a napadač Gokhan Tore je stigao na posudbu iz Bešiktaša.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider