Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Okršaj divova

Bayern šalje rekordnu ponudu za zvijezdu Reala: ManUtd uzvraća udarac!?

Nakon Manchester Uniteda i njemački div Bayern sprema rekordnu ponudu Real Madridu za Garetha Balea, pišu engleski mediji.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bavarski klub navodno je spreman isplatiti Realu 135 milijuna eura odštete za Balea, što je na razini ponude Manchester Uniteda koji je nakon potpisa astronomskog ugovora s Adidasom, od oko milijardu eura u sljedećih deset godina, spreman izbrojati za Velšanina 137 milijuna eura, odnosno kompletnu zaradu od plasmana u Ligu prvaka sljedeće sezone. Sada se čeka odgovor engleskog kluba. Spekulira se kako će ManUtd morati povećati ponudu ako želi pobijediti u utrci za "velškim torpedom".

'Kraljevi' u šoku: ManUtd s milijardu eura u džepu šalje abnormalnu ponudu Realu

Osim ManUtd-a i Reala za Balea su zainteresirani i Chelsea i Manchester City. Sva četiri kluba spremni su osim novca ponuditi i neke igrače u razmjenu.

Bale je ove sezone odigrao 29 ligaških utakmica za Real i postigao je skromnih 13 golova. Navijači Reala nisu zadovoljni njegovim igrama ove sezone, u nekoliko navrata „počastili“ su ga koncertom zvižduka, no predsjednik Florentino Perez ne propušta istaknuti kako ne namjerava prodati Bale te očekuje da Velšanin u narednim godinama postane ono što su danas Cristiano Ronaldo ili Lionel Messi.

Podsjećamo da je Bale stigao u Real iz Tottenhama u transferu vrijednom 91 milijuna eura, barem kako ističe predsjednik Reala. Engleski mediji i dalje tvrde da je transfer zapravo iznosio oko stotinu milijun eura, odnosno nekoliko milijuna više od rekordnog Ronaldova transfer iz ManUtd u Real koji je iznosio 94 milijuna eura.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider