Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Rakitić od prve minute

Barca u 'šarenom' sastavu: Šansa za novu mladu zvijezdu

Barcelona dočekuje Betis u 1. kolu Primere. Kataloncima nedostaje nekoliko igrača iz udarne postave.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Barcelona otvara novu sezone Primere protiv Betisa na Camp Nouu. Branitelj naslova trebao bi istrčati u "šarenom" sastavu: Bravo – Sergi Roberto, Pique, Umtiti, Digne – Rakitić, Busquets, Denis Suarez – Messi, Suarez, Arda.

Luis Enrique ne može računati na Mathieua, Iniestu, Mascherana, Ter Stegena, koji su ozlijeđeni, te najskupljeg ovoljetnog pojačanja Andrea Gomesa, koji odrađuju žute kartone, dok su Neymar i Rafinha na Olimpijadi.
Dakle, Barceloni nedostaje nekoliko igrača iz udarnog sastava pa su se kadru stoga našli Douglas, Samper i Kaptoum, koji bi možda mogao dobiti šansu u drugom dijelu utakmice.

Od 20-godišnjeg kamerunskog veznjaka puno se očekuje na Camp Nouu. Produkt je fondacije slavnog sunarodnjaka i bivšeg igrača Barcelone Samuela Eto'oa. Kaptoum je u Barceloni od 2008. i prošao je sve omladinske selekcije katalonskog kluba. Do sada je tri puta dobivao poziv u seniorsku momčad Barcelone, među njima i u jednoj utakmici skupine Lige prvaka, protiv Bayera iz Leverkusena u prosincu prošle godine.

Najviše se istakao u prošlosezonskoj drugoj utakmici polufinala Kupa kralja protiv Valencije kada je postigao izjednačujući pogodak (1:1) na Mestalli.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider