Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nešto se kuha

Barcelona dovodi zvijezdu Reala: Hoće li se ponoviti 'slučaj Figo'?

Poznati španjolski novinar Pipi Estrada tvrdi da ima informaciju kako će Barcelona pokušati dovesti braniča Real Madrida Sergija Ramosa….

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Poznati španjolski novinar Pipi Estrada tvrdi da ima informaciju kako će Barcelona pokušati dovesti braniča Real Madrida Sergija Ramosa. Estrada kaže da mu je to izravno potvrdio jedan od suradnika neimenovanog kandidata za novog predsjednika Barcelone.

Real i službeno dobio novog trenera: Može li osvojiti Primeru?

Realovac žestoko opleo po Barceloni: Messi je najveći provokator!

FOTO Otkrijte što i tko stoji iza Messijeva trijumfalna preobražaja

Predsjednički izbori održat će se ovog ljeta, no još uvijek se pouzdano ne zna tko će biti glavni protukandidati Josepu Mariji Bartomeuu. No, ipak su krenule spekulacije koji će biti glavni aduti predsjedničkih kandidata.

Estrada nije želio otkriti o kome se točno radi, ali kaže da će taj neimenovani kandidat ponoviti taktiku Florentina Pereza, koji je svojevremeno obećao da će dovesti Luisa Figa i na temelju tog obećanja dobio je predsjedničke izbore.

Kao što je poznato Perez je održao obećanje, Figo je doista prešao iz Barcelone u Real. Bio je to senzacionalan transfer, financijski najveći u tom trenutku, o njemu se i dan danas vode polemike. Navijači Barcelonu to nikada nisu zaboravili Portugalcu. Prišili su mu etiketu izdajnika. Katalonija je gorjela prilikom prvog Figovog dolaska na Camp Nou u dresu Reala. Portugalac je imao doček kakav se ne pamti, na travnjak je doletjela čak i svinjska glava.

Priča o mogućem Ramosovom prelasku u Barcelonu ne izgleda nemoguće. Nije tajna da se Ramos nikako ne može dogovoriti s Perezom oko produženja ugovora. Razlog je poznat i jasan – visina plaće. Ramos zahtjeva ulazak u najviši platni razred, a Perez neće ni da čuje za to. Zbog istovjetnih razloga Figo je napustio Barcelonu. Kao i u slučaju Figa kada je Perez s njim potajno pregovarao, jer kako bi inače obećao njegov dolazak prije no što je postao predsjednik, čini se da se i ovaj put nešto valja ispod žita. Moguće je da netko iza kulisa „cima“ zvijezdu Reala nudeći brda i doline.

Iako to nitko neće na glas reći, u Barceloni pozorno prate rasplet situacije u Realu. Katalonci godinama čekaju osvetu za Figa i možda je konačno kucnuo trenutak. Najodvažniji pobjeđuju, rekao bi Del Boy iz Mućki. Tko se odvaži obećati Ramosa, imat će veliku šansu zasjesti na tron.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider