Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kritike zvijezdama

Bale i Ramos na udaru: 'Sad se vidi koliko Realu nedostaje Modrić'

Reakcije nakon poraza Real Madrida u Juventusu najviše su išle u smjeru loših igara nekih Realovih zvijezda.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Gareth Bale odmah je nakon pobjede Juventusa protiv Reala proglašen igračem koji se nije niti pojavio u Torinu. Složni su u tome i britanski i španjolski mediji koji se inače dosta razlikuju u tretmanu velškog nogometaša. Drugi na udaru bio je Sergio Ramos.

Ramos je sam priznao kako je igrao jako loše, a Ancelotti ga brani i tvrdi da su svi bili loši. Zna Talijan da je to njegovo 'maslo' jer on je taj koji je odlučio da Sergio Ramos igra u sredini terena. Ozljedom Modrića nastala je rupa koju Ancelotti nije htio popuniti ni Illaramendijem ni zimskom kupovinom Brazilcem Lucasom Silvom.

Zapanjujući podatak: Evo zašto se u Madridu boje da Real neće u finale

Očito u završnici sezone Ancelotti ne vjeruje ovoj dvojici već iskusnom Sergiju Ramosu koji je svojim golovima prošle godine donio finale Lige prvaka pa na kraju i naslov. No, iako je Ramos dobro odigrao protiv Atletica i u Sevilli, u Torinu to nije dobro izgledalo.

U programu engleskog ITV-a utakmicu su prokomentirali Paul Scholes i Roy Keane. Nekadašnji 'mozak' Manchester Uniteda jasno je poručio:

''Ramos je igrao na Modrićevoj poziciji, a sad se dobro vidjelo koliki je to nedostatak za Real'', rekao je Scholes koji se obrušio i na Balea.

''Bale u ovakvim utakmicama mora biti puno bolji. Real je praktički igrao s devet igrača jer se ni Ramosa nije vidjelo. Previše je griješio.''
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider