Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nakon higuaina...

Napoli 'na aparatima': Katastrofalna vijest o ozljedi Milika potresla klub

Navijači Napolija proživjeli su pravi mali 'pakao' u posljednjih nekoliko mjeseci...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što im je prošlog ljeta srce slomio Gonzalo Higuain svojim odlaskom u Juventus, navijači Napolija u ovim se trenucima nalaze na 'aparatima za održavanje na životu'. Naime, iz Poljske je objavljeno kako je Arek Milik, napadač koji je doveden kao zamjena za Higuaina, zaradio tešku ozljedu te kako je za njega sezona vjerojatno završena.

Bivši napadač Ajaxa pokušao je uklizati na jedan ubačaj suigrača u utakmici Poljske i Danske u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, no lijeva noga mu je 'zaostala' i zapela ispod njega pri padu. U toj nemiloj sceni popucali su ligamenti koljena zbog čega će poljski napadač već vjerojatno ove nedjelje biti operiran.

Liječnik reprezentacije Jakub Kwiatkowski objavio je na svom Twitter profilu da je ozljeda teže prirode i da je pred Milikom najmanje pet mjeseci stanke. To istovremena znači da je za njega ova sezona praktički završena, jer nakon što se i oporavi trebat će proći određen period prije nego ponovno uđe u formu i zaigra.

Za Napoli je ovo iznimno težak udarac, jer je nakon odlaska Higuaina doveden sjajan napadač koji je u devet utakmica ove sezone postigao sedam pogodaka. Tko će sada zamijeniti Poljaka teško je reći, no talijanski mediji spominju Emmanuela Adebayora, Dimitara Berbatova, Marouanea Chamakha i Kevina Kuranyija.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider