Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
I bolje da ode od tamo

Gotovo je! Hrvatski reprezentativac ismijan od vlastitog trenera

Ante Rebić neće po dobrome pamtiti neslavnu epizodu u Red Bullu iz Leipziga.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kada je odlazio iz Fiorentine u njemačku drugu ligu svi su se čudili. Ali 'umjetni' klub iz Leipziga se najavljivao kao ambiciozni novi bogataš koji juriša na Bundesligu. No, RB Leipzig će morati pričekati na elitu jer tek su sedmi u prvenstvu.

Veliki natjecatelj, uzor, učitelj, reformator i prije svega – ljudska veličina

Njegovo ime se ne zaboravlja: U tri dana od zvijezda do trnja

Ante Rebić nam je mnogima bio preveliko ime za taj klub, na kraju ispada kako nije dovoljno dobar za drugoligaša. Konačni kraj ove priče je izjava trenera Achima Beierlorzera koju prenosi Bild.

''On je prvak svijeta – na treninzima. Zaslužio je šansu dobrim radom, ali u 20 minuta igre nije napravio ništa'', izjavio je trener RB Leipziga nakon poraza od Heidenheima.

Očito je tih 20 minuta bilo dovoljno Beierlorzeru da se odrekne nogometaša koji je igrao za otvaranju Svjetskog prvenstva. Bild spominje i neke grijehe iz nedavne prošlosti poput pobune Rebića na Facebooku. Sve je to dovelo do ovakve situacije nogometaša koji slovi kao jedan od naših najvećih talenata.

U međuvremenu je Rebić otišao na okupljanje reprezentacije, a Bild piše kako se nakon ovakve verbalne pljuske ne mora ni vratiti. Tako će se Rebić krajem svibnja vratiti natrag u Fiorentinu koja ga je posudila za 600 tisuća eura, a 3.5 milijuna eura vrijedna otkupna klauzula, kako piše Bild, neće se aktivirati. Barem ne u Leipzigu, a ako nas pitate - i bolje za Rebića.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider