Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
krenule sprdnje

ANKETA GOL.hr-a: Gotovo nitko ne opravdava izbor HNS-a i novog izbornika

Čitatelji našeg portala teško da su ikad bili složniji nego na dan objave novog hrvatskog izbornika.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

I dok na društvenim mrežama prevladavaju komentari u stilu 'ruganje', 'sramota', više ne pratim reprezentaciju'…, u anketi GOL.hr-a u svega nekoliko sati glasalo je više od šest tisuća čitatelja (do objave članka).

Ante Čačić novi izbornik, a pomoćnik mu je Joe Šimunić! - 'Do sada smo svaki put pogodili'

Što ga čeka i tko je zapravo čovjek koji će voditi hrvatsku reprezentaciju?

Naše pitanje bilo je jednostavno: Opravdavate li izbor Ante Čačića za novog izbornika hrvatske reprezentacije? Vas preko 90% odgovorilo je NE, dok odgovor DA ne prelazi niti 10% glasova u anketi.

Ne sjećamo se kada je glas javnosti bio toliko nepodijeljen kao danas, možda tek prije dva tjedna u prvoj anketi o Anti Čačiću. No, to očito ne smeta vodstvu HNS-a. Šteta, jer danas je, nažalost, hrvatska nogometna reprezentacija na određeno razdoblje izgubila velik broj navijača. Je li to bilo potrebno HNS-u i njegovom aktualnom vodstvu, dovoljno govore ankete i reakcije na društvenim mrežama.

U najmanju je ruku čudno da Davor Šuker i članovi Izvršnog odbora žele da Ante Čačić vodi hrvatsku reprezentaciju 'na Euru i Svjetskom prvenstvu' odnosno da nitko drugi nije mogao obavljati taj posao. Je li to nečija nesposobnost ili pak želja, ne znamo u ovom trenutku što je gore…

Opravdavate li izbor Ante Čačića za novog izbornika hrvatske reprezentacije?

Ukupno glasova:


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider