Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
uzvratio i piqueu

Arbeloa otkrio da je Modrić osoba koju u svlačionici Reala svi slušaju

Koliko Luka Modrić znači momčadi Real Madrida najbolje je opisao Alvaro Arbeloa...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Španjolski nogometni reprezentativac Alvaro Arbeloa dao je veliki intervju za španjolsku La Galernu u kojem je govorio o mnogočemu, između ostalog o svom odnosu s Gerardom Piqueom, ali i o našem Luki Modriću. Novinara je zanimalo što se događa u svalačionici Real Madrida, odnosno tko su vođe momčadi sa Santiago Bernabea.

"Dani Carvajal se karakterna osoba i njega kroz godinu dvije vidim kao vođu momčadi. Luka je isto sjajan i obožavan od strane svih igrača. On nam je vrlo važan igrač. Kao osoba je nevjerojatan. On je igrač koji je potreban svakoj momčadi koja želi do najboljih rezultata. Poštuju ga i dive mu se svi. Kada on priča u svlačionici svi slušaju", rekao je Arbeloa.

Modrić je jako cijenjen u Španjolskoj kao igrač i osoba, pa se tako često zna pronaći na naslovnicama vodećih medija zbog svojih sjajnih igara, ali i zbog nenogometnih tema. Tako je u četvrtak nogometaš Granade Javi Marquez nazvao svog novorođenog sina Modrić!

"Istina je. Mislim da ima i sina Andrica, kojeg je nazvao po bivšem Hajdukovom igraču Srđanu. Obožava hrvatske vezne igrače", rekao je hrvatski vratar Ivan Kelava.

Španjolac je u posljednje vrijeme u medijskom 'ratu' s Gerardom Piqueom, no ovoga puta je pokušao primiriti cijelu situaciju.

"Najbolje je da se primiri cijela situacija. Mogao bih objasniti zašto nisam njegov prijatelj, ali to nije način da se ovo nastavi. On nema poštovanja prema mojoj obitelji, a ja ću ga upravo pokazati prema njegovoj i prešutjeti neke stvari".

Obojica su u planovima izbornika Španjolske Vicentea Del Bosquea, reprezentacije s kojom će na predstojećem Europskom prvenstvu u Francuskoj igrati Hrvatska u skupini. Osim sa Španjolcima Hrvatska će igrati u skupini s Češkom i Turskom.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider