Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
super za 'vatrene'

Cirkus: Zvijezde Reala i Barcelone 'šamaraju' se poput djece

Nove trzavice na relaciji Barcelone i Real Madrida, koje najviše štete suparniku Hrvatske na Europskom prvenstvu u Francuskoj - Španjolskoj...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je Barcelona iznenađujuće na svom travnjaku prosula 2:0 vodstvo protiv Deportiva i u konačnici uzela tek bod (2:2), 'svjetla pozornice' na sebe su preuzeli braniči Real Madrida i Barcelone - Alvaro Arbeloa i Gerard Pique.

Nije tajna da Pique ne podnosi ništa vezano za Real Madrid pa tako koristi svaku priliku da podbode 'kraljevski klub'. Tako je bilo i sredinom prošloga tjedna kada je Real Madrid zbog kardinalne pogreške izbačen iz Kupa kralja, a Pique je tu sitaciju ismijao putem društvenih mreža.

"Pique je moj prijatelj koji će sigurno biti odličan komedijaš jednog dana kada se ostavi nogometa. On je opsjednut s nama. Neprestano o nama priča", rekao je Arbeloa u jednom razgovoru s novinarima.

Pique je nakon remija protiv Deportiva bio upitan za komentar na tu rečenicu Arbeloe.

"Arbeloa nije moj prijatelj. On je moj poznanik (conocido). Cono (membrana)... cido (kiselina)", izjavio je stoper Barcelone, poigravši se s riječima pri čemu je bilo jasno što želi reći.

Branič Real Madrida nije dugo čekao da mu uzvrati, te je istu večer putem svog Twitter profila odgovorio Piqueu.

"Pique, molim te da zaboraviš na svoje komplekse i da poštuješ sebi nadređene".

Uz ovu rečenicu Arbeloa je priložio i fotografiju na kojoj on pozira s trofejem Lige prvaka i pokazuje svih 10 prstiju, u znak osvajanja 10. naslova klupskog prvaka Europe s Real Madridom.

Podsjetimo, prije manje od 24 sata u Parizu su izvučene skupine Europskog prvenstva koje će se iduće godine održati u Francuskoj. Hrvatska je smještena u skupinu D zajedno s Turskom, Češkom i aktualnim braniteljem naslova - Španjolskom.

Pique i Arbeloa su standardni reprezentativci kod izbornika Vicentea Del Bosquea, koji uvjerava da će se situacija do početka EURO-a smiriti.

"To je sve poznata koreografija između klubova. Kada ćemo se okupiti kao reprezentacija poduzet ćemo sve potrebne mjere da se takve stvari ne događaju. Pretpostavljam da ću morati razgovarati s obojicom".

Hrvatska i Španjolska odigrat će posljednju utakmicu u skupini D 21. lipnja s početkom u 21 sat.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider