Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
Nogomet
dinamo u španjolskoj

Ademi nastavlja s nogometom: Mamić otkrio gdje odlazi

Arijan Ademi može se nastaviti baviti nogometom, a Dinamo još nema rješenja za tu poziciju...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Vodeća momčad domaćeg prvenstva Dinamo jutros je otputovao u Španjolsku. U La Mangi će se 33 igrača pripremati za nastavak sezone, a dogovoreno je pet prijateljskih utakmica (Šahtar, Stromsgodset, CSKA Moskva, Liteks Loveč, Piast Gliwice).

''U utorak već igramo s prvim protivnikom, Stromsgodsetom'', rekao je Zoran Mamić.

Na odlasku je trener Dinama otkrio i što će biti s nastavkom karijere od FIFA-e suspendiranog Arijana Ademija. Bivši dokapetan Dinama pokušat će smanjiti četverogodišnju kaznu žalbom, a dok se čeka nova odluka Disciplinske komisije Ademi će igrati na amaterskoj razini, u četvrtoligašu iz Zagreba.

''Mi smo predali sve dokumente za žalbu i sada čekamo. Ideja je da igra 4. ligu i ostane u kakvom takvom ritmu. Arijan će igrati najvjerojatnije u Kustošiji'', otkrio je Mamić.

Dinamo i dalje traži njegovu zamjenu, ali na poziciji defanzivnog veznog igrača Ademijevog tipa nema previše dobrih rješenja koja bi Modri mogli platiti.

''Kada bi nešto pronašli odmah bi reagirali'', poručio je Mamić.

Ambicije Dinamovih pratitelja Rijeke i Hajduka su velike uoči nastavka prvenstva. Posebno se pojačala Rijeka i to Marijom Gavranovićem. Mamić tvrdi kako je to dobro za hrvatski nogomet. Što se tiče situacije u klubu, s bratom Zdravkom komunicira normalno, ali stariji Mamić ima zabranu dolaska na Maksimir.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider