FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Trening i zezancija

VIDEO Miočić posjetio Cro Copa: Pogledajte partiju „hakla“ najjačih Hrvata!

Stipe Miočić posjetio je Mirka Filipovića u njegovoj dvorani u Zagrebu...

UFC-ov prvak u teškoj kategoriji - Stipe Miočić - posjetio je našeg legendarnog borca - Mirka Filipovića. Održali su i kratki zajednički trening, pa evo kako je izgledao susret dvojice slavnih boraca.

„Danas me posjetio moj dragi prijatelj i UFC champ Stipe Miočić“, napisao je Mirko Filipović na svojem Facebook profilu.

Miočić i Filipović odradili su otvoreni trening u dvorani kod „Cro Copa“ u Zagrebu. Osim uobičajenih borilačkih vježbi, odigrali su i partiju „hakla“, te su naposljetku pozirali pred kamerama i fotoobjektivima.

Miočić se jučer vratio u domovinu svojih roditelja kao UFC prvak u teškoj kategoriji. Taj naslov ujedno znači i kako je Amerikanac hrvatskog imena i prezimena službeno najbolji MMA borac današnjice. Bila je ovo čudesna godina za Stipu.

Podsjetimo, on je prvo pred 40 tisuća domaćih navijača u Curitibi u svibnju nokautirao Fabricija Werduma i uzeo mu pojas, a onda je u rujnu pred svojim navijačima u Clevelandu obranio naslov nokautom protiv Alistaira Overeema.

Miočić se nakon povratka u Hrvatsku družio s brojnim obožavateljima u jednom zagrebačkom shopping centru nakon čega je gostovao u Dnevniku Nove TV gdje je uživo razgovarao s Vladom Bobanom.

Počelo je – iznenađujućim Cro Copovim izazovom!

"Moj prijatelju i brate Stipe, vidio sam da se družiš s LeBronom Jamesom. Izazivam te na jedan košarkaški dvoboj! Ako imaš hrabrosti, naravno!"
"Pokušat ću!" uzvratio je Miočić.

I zaista se dogodilo! Cro Cop je iskoristio prednost domaćeg terena, i pobijedio! Ali i Miočić je pokazao da bi na svom terenu mogao uzvratiti.
Ipak, održali su i jedan lakši borilački trening, a ne samo košarkaški. Štoviše, otvorena je i mogućnost zajedničkih priprema za iduću Miočićevu obranu naslova prvaka!

"Da! Ili da on dođe k meni, ili ja ovamo. Ja volim s njime trenirati. On je sjajan trening-partner. Težak je! Ali to je upravo ono što vam treba."

Miočić je bio odlično raspoložen: bez pardona se ubacivao u kadar, dok smo razgovarali s još jednim našim UFC borcem, Igorom Pokrajcem.
E tako je prošao i razgovor između Cro Copa i Miočića, koji iako ne govori hrvatski, ponosi se i ističe svoje podrijetlo, na primjer - tetovažom.

"Čestitao mi je na svemu što sam napravio. Rekao sam mu da bih rado došao u Japan na njegovu sljedeću borbu, ali tada ću biti u Las Vegasu. Ali svakako ću to pogledati na internetu!" kazao je Miočić.

Bio je to još jedan susret za pamćenje dvojice fantastičnih boraca, uoči novih izazova: Stipu uskoro čeka nova obrana naslova, a Mirka završnica Grand Prixa u Tokiju.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider