FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Ništa ne boli

VIDEO Mirko se vratio i podijelio dojmove nakon veličanstvene pobjede

Cro Cop se nakon tri i pol godine vratio u UFC veličanstvenom pobjedom protiv Gabriela Gonzage na Fight Night 64 priredbi u Krakovu...

Mirko je slavio tehničkim nokautom u trećoj rundi nakon što je serijom razornih udaraca dokrajčio Brazilca na podu. Već se u nedjelju vratio kući gdje je izdvojio vremena da s reporterom Nove TV Milanom Stjeljom podijeli dojmove manje od 24 sata nakon velikog okršaja.

Pobjeda Mirka u UFC-u odjeknula MMA svijetom

Mirko oduševljen: Ovo je jedna od najvažnijih borbi moje karijere!

Overeem i MMA zvijezde oduševljeni pobjedom Cro Copa

Veličanstveni povratak: Cro Cop razbio Gonzagu uz ovacije cijele dvorane!

* Čestitke na trijumfalnom povratku u UFC. Iza tebe je meč koji si čekao 8 godina, kakav je osjećaj?

"Odlično se osjećam. Ovo je bio meč koji sam jednostavno morao pobijediti. Radi sebe, svoje karijere, djece i svojih navijača. Bio sam maksimalno spreman, odradio sam vrhunske pripreme, ništa nisam prepuštao slučaju i jednostavno sam znao da će tako biti".

* Svi koji rade s tobom i mi koji te pratimo znamo koliko ti to znači. Je li osjećaj uistinu takav ili još i bolji?

"Sretan sam. Ovo je bila jedna od najvažnijih borbi u mojoj karijeri i bila bi prava tragedija da sam ju izgubio. Znao sam da to neće biti laka borba. Ja sam morao ići na sigurno, tako smo napravili plan. Prve dvije runde nisu bile bitne po bodovima, već je plan bio da u trećoj rundi pokušam završiti meč. Tako je i bilo. Ostvarili smo zacrtani plan ja i moja ekipa i to je to".

* Što je presudilo?

"Presudili su laktovi s kojima sam ga izudarao. No znali smo da će nakon dvije runde ostati bez snage, jer to je Gonzaga. Priprema mu nikada nije bila jača strana. On je sve svoje pobjede ostvarivao nokautom i prekidima u prvoj rundi, dok je sve borbe gubio u drugoj odnosno trećoj rundi".

* Kako je arkada?

"Ne znam koliko sam dobio šavova. Možda 5, 6 nije bitno. To su doktori na licu mjesta zašili".

* Boli li sad?

" Ne, ne".

* Što bi poručio navijačima koji su opet bili svim srcem uz tebe?

"Želim se zahvaliti svima, posebno onima koji su bili u Krakov Areni. Veliko hvala mojim Privlačanima koji su potegnuli autom do Poljske. Primio sam bezbroj čestitaka i srce mi je ispunjeno".

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider