FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
'Ostavio krvavi nered'

Pobjeda Mirka u UFC-u odjeknula MMA svijetom

Mediji posvećeni borilačkim sportovima naklonili su se trijumfu Mirka Filipovića...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Cro Cop je u Krakowu svladao Gabriela Gonzagu tehničkim nokautom osvetivši se na taj način za poraz kojeg mu je Brazilac nanio davne 2007.

Overeem i MMA zvijezde oduševljeni pobjedom Cro Copa

Mirko oduševljen: Ovo je jedna od najvažnijih borbi moje karijere!

Veličanstveni povratak: Cro Cop razbio Gonzagu uz ovacije cijele dvorane!

"Osam godina se pripremao Mirko Filipović i napokon je dočekao osvetu. Lijepo je nagrađen za svoje napore, nakon što je pretrpio jezive posjekotine blizu lijevog oka. Niti to nije spriječilo bivšeg prvaka Pride Grand Prixa da napadne i razornim laktovima prisili suca Leona Robertsa na prekid borbe", piše Sherdog.

Slično u svom komentaru navodi i MMA Weekly: "Filipović je napustio oktogon 2011. s namjerom da se povuče iz mješovitih borilačkih vještina. Sad kad se odlučio vratiti u UFC nije mogao dobiti bolju priliku od osvete Gabrielu Gonzagi. Brazilac je jako počeo i gotovo je završio borbu pred kraj druge runde, ali Cro Cop je ovaj put imao odgovor - 'smrtonosni' lijevi lakat."

MMAjunkie piše kako je "Cro Cop šokirao tehničkim nokautom protiv Gabriela Gonzage": "Teška borba bila je glavni događaj u Krakowu, Filipović je izdržao nalete Gonzage i plasirao nekoliko žestokih udaraca laktom kojima je otvorio krvavu ranu na Gonzaginom čelu i izborio pobjedu."

"Legenda borilačkih sportova stigao je do najveće osvete u karijeri. Završio je Gabriela Gonzagu u trećoj rundi nakon što je u prve dvije bio u podređenom položaju. Cro Copov lakat za Gonzagu je bio začaran, ostavio je krvavi nered", zaključuje MMA Fighting.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider