FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Pogledajte video

VIDEO Mirko se opet oglasio: Kakva halabuka, samo sam čekao Andriju Jarka

Mirko Filipović sa Stipom Drvišem je snimio još jedan video iz serijala 'S Cro Copom u krevetu' u kojem su se osvrnuli na Mirkovu suspenziju zbog sumnje u doping...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

UFC je odlučio suspendirati najboljeg hrvatskog borca dva dana nakon što se oprostio od aktivne borbe, odnosno povukao u mirovinu. Filipović se već oglasio putem svog Facebook profila i pobliže objasnio situaciju.

Mirko sve priznao: Pročitajte njegovo objašnjenje

Šok iz UFC-a: Mirko Cro Cop Filipović pao na dopinškom testu!

VIDEO Pogledajte te nokaute: Hvala ti Mirko, takvu karijeru rijetko će tko ponoviti!

No, Mirko je cijelu situaciju prokomentirao i sa Stipom Drvišem u 'U krevetu s Cro Copom'.

"Kakva se halabuka digla, samo sam čekao Andriju Jarka da dođe. Kao da sam u školi ubio 200 djece. Ovo je katastrofa", rekao je Mirko te nastavio objasnivši situaciju s ozljedom:

"Za mene nije dolazilo u obzir preskakanje borbe. Meni je UFC ponudio borbu, očekivali su da ću se boriti već na ljeto, ali zbog nisam mogao zbog ozljede. Osam mjeseci sam čekao ovu borbu, dobio sam borbu jer im je bilo važno za event u Seulu. Da sam otkazao, opet bih čekao 5-6 mjeseci, a ja ne mogu raditi tako dugu pauzu jer bih se opet ozlijedio. Ja za to nemam snage nakon toliko borbi i s 40 godina.''

 

Sa Crocopom u krevetu. . "U raljama dopinga"

Posted by Mirko Filipovic on 12. studeni 2015

Cro Cop je u videu ponovio da je uzeo malu količinu hormona rasta jer je imao problema s ramenom. Poručio je i da mu hormon ne omogućava bolju izvedbu u ringu kao što rade testosteron i razni steroidi, već da je to napravio isključivo da ne odgodi borbu.

"Nisam uzeo doping, ni testosteron, anabolike ni steroide, uzeo sam to radi oporavka. Baš su klošari! Što su pisali na dnevniku - Cro Cop dopingiran. Dajte ljudi, nemojte zajebavat! Kako vas nije sram!", objasnio je Filipović uz podršku Drviša.

Što je još Mirko sve rekao, možete vidjeti u priloženom videu ''U raljama dopinga''.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider