FIGHT!
SPORTOVI
breaking news !: Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"
FIGHT!
Bravo za obojicu

Pokrajac izgubio, ali Arena i UFC oduševljeni borbom: 'Ponosan sam'

Igor Pokrajac izgubio je sudačkom odlukom od Poljaka Jana Blachowicza.

Hrvatski borci nisu imali uspjeha na povijesnom UFC Zagrebu. Filip Pejić je 'ugušen' odnosno izgorio je od prevelike želje u UFC debiju, kako je sam rekao nakon borbe u zagrebačkoj Areni. U glavnom dijelu programa borio se pak iskusni Igor Pokrajac koji je izgubio jednoglasnom sudačkom odlukom od poljskog favorita Jana Blachowicza.

Poki je pružio još jednu fenomenalnu borbu kojom će UFC unatoč porazu biti zadovoljan. U drugoj rundi udarci su sijevali, a gledatelji u Areni su bili oduševljeni. Čak se i sam UFC na svom Twitter profilu pitao kako je moguće da su obojica nakon žestoke i precizne razmjene ostali na nogama.

Na kraju je Blachowicz ipak u očima sudaca bio bolji, a našem Pokiju ostaje utjeha što je odradio još jednu atraktivnu borbu, onakvu kakvu ljubitelji MMA-a očekuju od boraca.

''Želio bih zahvaliti svim navijačima koji su kupili karte i ispunili zagrebačku Arenu. Bio sam vrlo ponosan kada sam izlazio pred svoje navijače u mom gradu. Dao sam sve od sebe i neću se sad izvlačiti da nešto nije bilo u redu. On je večeras bio bolji protivnik. Čekao sam priliku u posljednjoj rundi jer sam mislio da je bilo 1:1. Hvala svima, na UFC-u je da odlučio što sad, ja ću nastaviti trenirati'', rekao je Poki nakon meča.

Poljak je isto imao glasnu podršku, u dvorani je bilo dosta njegovih navijača. Na kraju je došao do pobjede, a zadovoljan je borbom.

''Bio sam uvjeren da sam dobio borbu. Vjerujem da sam bio bolji u dvije od tri runde, možda je samo u prvoj rundi bilo neodlučeno ili ju je Pokrajac dobio. Morao sam biti pametan u ovoj borbi jer sam izgubio posljednje dvije. Bio je težak protivnik, ali nisam imao izbora, morao sam pobijediti u ovoj borbi.''

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider