FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Neuspjeh u debiju

Pejić već u prvoj rundi izgubio u UFC debiju: Ovo mi je bila najgora borba u životu

U borilačkom UFC spektaklu u Areni nastupio je i hrvatski borac Filip Pejić, koji je nažalost izgubio od Damiana Stasiaka...

U uvodnoj borbi prvog, povijesnog UFC-a u Zagrebu Filip Pejić nije uspio pobijediti Damiana Stasiaka. Nakon uvodne razmjene, poljski borac krenuo je u rušenje Pejića koji se već u prvoj minuti našao na leđima. Debitant u UFC-u Pejić se uspio vratiti na noge, no Stasiak ga je ponovno srušio i nakon nekog vremena uspio natjerati na predaju.

Pejić je imao velika očekivanja od ove borbe, još i pred domaćom publikom, ali na kraju je 'izgorio'. Doduše, nije dočekao priliku u 'stand-upu' gdje je sigurno bolji borac od Poljaka, no ovaj put nije imao sreće. Stasiak se dobro namjestio na stražnje gušenje i brzo priveo borbu kraju.

''Osjećam se loše jer ovo je bio moj debi u UFC-u. Bio sam umoran i izgorio sam. Nisam bio usredotočen, ali već sutra ujutro bit ću u teretani. Želim dokazati što mogu jer ovo je bila moja najgora borba u životu'', razočaran je bio Pejić.

Damian Stasiak radovao se nakon borbe. Naglasio je kako mu nije bio problem boriti se protiv domaćeg borca.

''Bio je agresivan, ali znao sam da će borba brzo završiti. Završetak prve runde bio je kao iz snova. Vraćam se treniranju i spreman sam za ono što slijedi - kazao je Poljak.

Stasiak je tako nakon debitantskog poraza upisao prvu pobjedu u UFC-u i devetu u profesionalnoj karijeri. S druge strane, Pejić je potpisao jako dobar ugovor na četiri borbe. Nažalost, na prvoj prepreci je 'kiksao', nadamo se s poukama koje će ga samo učiniti boljim borcem.

Pejićevom porazu svjedočio je i hrvatski nogometni reprezentativac Mario Mandžukić, inače veliki ljubitelj borilačkih sportova.

Glavni dio UFC spektakla u zagrebačkoj Areni gledajte večeras od 22.30 na Novoj TV.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider