FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Ne propustite!

UFC Zagreb: Najveći borilački spektakl godine večeras na Novoj TV!

Najveći borilački događaj godine u Hrvatskoj na Novoj TV Ben Rothwell protiv Juniora Dos Santosa i uzdanice domaće publike Igor Pokrajac i Filip Pejić.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prvi put u povijesti UFC dolazi u zagrebačku Arenu, a borilačkI spektakl gledatelji će imati prilike vidjeti na Novoj TV ove nedjelje od 22.30 sati.

Dugoiščekivani UFC Figth Night 86 donosi povijesni događaj godine, a u glavnoj borbi večeri rukavice će ukrstiti bivši prvak teške kategorije i jedan od najpoznatijih boraca današnjice Junior Dos Santos i gorostasni Amerikanac i jedan od glavnih pretendenata za titulu prvaka, Ben Rothwell.

Osim renomiranih imena boksačkog svijeta, UFC je u Zagrebu odlučio ponudit nekoliko teškaških mečeva ali i nastupe dva hrvatska borca. Filip Pejić debitira protiv Poljaka Damiana Stasiaka i očekuje se da će popularni ''Nitro'' zapalit dvoranu.

S druge strane, iskusni Igor Pokrajac koji je već odradio 12 borbi u UFC-u u kavez će protiv također Poljaka Jana Blahowica. Dovoljno razloga da budete uz Novu TV u nedjelju navečer!


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider