FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
navijači oduševljeni

Miočić u rujnu protiv nizozemske zvijeri brani naslov UFC prvaka!

Kako se pretpostavljalo Miočić će protiv Alistara Overeema braniti svoj UFC pojas...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Stipe Miočić će naslov svjetskog prvaka braniti protiv Alistaira Overeema na UFC 203 eventu u svom rodnom gradu Clevelandu. Vijest je za UFC putem video poruke potvrdio sam američki borac hrvatskih korijena, a poruka je prikazana za vrijeme minute predaha na utakmici NBA lige između Cleveland Cavaliersa i Toronto Raptorsa.

"Hej navijači Cavsa. Novi UFC prvak Stipe Miočić ovdje i imam vijesti za vas. Jako sam uzbuđen što ću prvu obranu naslova prvaka imati upravo ovdje u Quicken Loans Areni. Tako je, UFC dolazi u Cleveland po prvi puta ikada. Branit ću svoj naslov prvaka protiv Alistara Overeema, 10. rujna na UFC 203 eventu. Idemo Cavsi", poručio je Miočić.

Overeem je tako ostao bez ispunjenja želje da pojas napadne na UFC 205 u New Yorku. Novu borbu Miočić će imati nešto manje od četiri mjeseca otkako je pojas oduzeo Fabriciju Werdumu u Brazilu.

Overeem ima četiri pobjede u nizu, a posljednja je ona nad Andreijem Arlovskim, 8. svibnja u Rotterdamu.

Pogledajte kako je Stipe, ponosno držeći pojas, fanove obavijestio o svojoj borbi, te iskoristio priliku da još jednom podrži Cleveland Cavalierse u borbi za NBA naslov prvaka.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider