FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
dobro došao šampione

Strah i trepet sletio u Zagreb: Stigao je UFC prvak Stipe Miočić!

Stipe Miočić sletio je u zagrebačku zračnu luku Pleso zajedno sa svojom suprugom Ryan Marie Carney...

Najbolji MMA borac današnjice u teškoj kategoriji Stipe Miočić stigao je u Hrvatsku gdje će provesti nekoliko dana i družiti se s medijima i navijačima. U zračnu luku Pleso stigao je oko 14:15 te nije, kako je bilo i najavljeno, davao izjave već je samo prošetao pored svih novinara i kamera.

Miočić je Amerikanac hrvatskih korijena koji je u rujnu obranio pojas prvaka teške kategorije u UFC-u. U prvoj rundi velikog okršaja u Clevelandu pred 20 tisuća svojih navijača Miočić je nokautirao legendarnog Alistaira Overeema. Svjetski prvak postao je ranije u svinju kada je u brazilskoj Curitibi savladao dotadašnjeg prvaka, domaćeg borca Fabricija Werduma.

Tada je najavio da svakako planira dolazak u Hrvatsku kako bi supruzi Ryan Marie Carney, dugogodišnjoj djevojci s kojom se ljetos vjenčao, pokazao kraj i državu odakle potječe. Predviđen je odlazak do Zadra te još nekih okolnih mjesta odakle su njegovi roditelji.

Miočić će se danas družiti s obožavateljima u trgovini Top Sport u Avenue Mallu od 18 sati, dok će u 20:00 biti gost Dnevnika Nove TV, a s njim će razgovarati kolega novinar Vlado Boban.

U četvrtak će odraditi otvoreni trening s Mirkom Filipovićem i Igorom Pokrajcem.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider