FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
razdvajala ih četvorica

VIDEO: Fedor se vratio, Bob Sapp izgleda 'sitno' i izvodi stare fore

U Japanu je nakon nekoliko godina stanke službeno vaganje odradio Fedor Emelianenko.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na Staru godinu napokon će gledatelji u Saitama Areni vidjeti povratak Fedora Emelianenka. Nije to ono što su fanovi očekivali, jer ruska legenda odradit će borbu protiv malo poznatog Indijca Jaideepa Singha, a sve u svrhu promocije nove japanske borilačke organizacije Rizin.

Ljubitelji MMA borbi nadali su se pravom povratku Fedora, no čini se kako od toga neće biti ništa. Kako bilo, Rus je izašao na službeno vaganje nakon dosta vremena provedenog u mirovini, a vaga je pokazala na 107 kilograma. Njegov protivnik, inače kick-boksač, bio je kilogram lakši, a na sučeljavanju se jasno vidjelo kako je 15-ak cm viši.

Osim Fedora, u ring će još jedna legenda. Peter Aerts odradit će MMA borbu protiv Baruta. Bob Sapp će pak u ring protiv Tare Akebona, Havajanca i bivšeg sumo hrvača pored kojeg je ovaj izgledao kao velteraš. Ova dvojica su izvela mali show pa je bilo naguravanja. Između njih je 'moralo' stati četvoro ljudi, a ring djevojke su 'umirale od smijeha' koliko je opasno bilo.

Podsjetimo i da je naš Goran Reljić nažalost poražen nokautom u četvrtfinalu Grand Prixa koji se nastavlja na Staru godinu u glavnoj večeri Rizinovog debija.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider