FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
na turniru i fedor

VIDEO Hrvatski borac nokautiran u Japanu: Umalo izletio iz ringa

Hrvatski MMA borac Goran Reljić doživio je poraz nokautom od Rusa Vadima Nemkova.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prva runda Grand Prixa nove japanske organizacije RIZIN, koju za Staru godinu promovira povratak u ring legendarnog Fedora, nije dobro završila za hrvatskog borca Gorana Reljića. Zadranin je poražen nokautom od ruskog mu kolege Vadima Nemkova, inače borca bliskog spomenutom Fedoru.

Pet stvari po kojima ćemo pamtiti 2015. godinu u borilačkom sportu

Bio je to drugi poraz bivšeg UFC borca Reljića u nizu nakon što je krajem listopada poražen u borbi za titulu poluteške kategorije renomirane poljske organizacije KSW. 31-godišnji Hrvat je i ovaj put poražen nakon tehničkog nokauta.

Reljić je najjači u parteru, pa je Nemkov iskoristio situaciju u stajaćoj poziciji i nakon tri minute poslao našeg borca na pod desnim direktom. Kako se radilo o MMA borbi u ringu, a ne kavezu, Reljić je umalo ispao iz borilišta (VIDEO). Na podu ga je Rus dovršio kombinacijom udaraca nogom i 'ground and poundom' te se plasirao među četiri najbolja na turniru.

Spektakl u Saitama Areni nastavlja se na Staru godinu kada ćemo vidjeti i takozvani povratak Fedora Emelianenka koji će u ring protiv Indijca Singha Jaideepa.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider