FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"On i dalje osvaja turnire"

Svijet se klanja Cro Copu: "Legenda dokazala da godine nisu važne!"

Cro Cop je na zaista impresivan način zaključio 2016. godinu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trijumf Mirka Filipovića na Rizin World Grand Prixu imao je veliki odjek u svjetskim medijima, a naročito u onima specijaliziranima za borilačke sportove.

"Deset godina nakon osvajanja PRIDE-a Cro Cop je uzeo i Rizin World Grand Prix, a do krune je stigao dvama nokautima u prvoj rundi i s tri pobjede u tri dana", piše MMA junkie i nastavlja:

"Za samo 49 sekundi je riješio Baruta tehničkim nokautom, zahvaljujući perfektnom udarcu koljenom u tijelo. Kad su u nadmetanju 16-orice boraca preostala još samo dva, Cro Cop se odlučio za oprezni pristup, ali mu nije trebalo dugo da pronađe do Aliakbarijeve čeljusti i potom završi borbu."

MMA fighting se također divi Cro Copovom postignuću.

"Godina je 2016., a Mirko Cro Cop i dalje osvaja turnire u Japanu. MMA legenda prekrasnim je udarcem lijevom rukom srušio bivšeg svjetskog prvaka grčko-romanskim stilom, prisilivši suca da prekine borbu."

Poljski MMA rocks je kratak i jasan.

"Cro Cop je ponovno dokazao da godine nisu važne kad je u pitanju MMA. Nakon brzopotezne pobjede protiv Baruta, čekao ga je uspješni hrvač kojeg je srušio snažnim udarcem, a kad je vidio u kakvom se stanju Aliakbari nalazi, nasrnuo je i dovršio borbu."

"Legenda je osvojila Rizin World Grand Prix. Sumo hrvač Baruto ga je stjerao u kut, hrvač Aliakbari je pokušao ga "zavezati", ali Cro Cop je jednog razbio s koljenom u trbuh, a drugog udarcem lijevom rukom", napisao je Bloody elbow.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider