FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
mirko objavio kraj

MMA portali i navijači diljem svijeta odaju počast Cro Copu

Nakon pomalo iznenadne objave kraja bogate karijere, navijači Mirka Filipovića se putem društvenih mreža opraštaju od profesionalne karijere hrvatske legende.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon više od 20 godina boksa, kick-boksa i MMA-a, Mirko Filipović odlučio je završiti karijeru. Cro Cop se oprostio pismom navijačima koje je objavio na svom službenom Facebook profilu u kojem je detaljno objasnio zašto je došlo vrijeme da završi s borbama.

VIDEO Pogledajte te nokaute: Hvala ti Mirko, takvu karijeru rijetko će tko ponoviti!

CRO COP objavio KRAJ KARIJERE: 'Ovo je moja konačna odluka'

Vijest su odmah prenijeli mnogi svjetski MMA portali, a navijači iz Hrvatske i cijelog svijeta opraštaju se od mnogima omiljenog im borca odnosno njegove karijere.

MMA Weekly piše kako kako je Mirko odlučio reći 'zbogom' borbama samo dva i pol tjedna uoči njegove borbe s Anthonyjem Hamiltonom na UFC eventu u korejskom Seulu.

''Cro Copp se na najvišem nivou borio od sredine 90-ih godina, a iza njega je oko 80 borbi. Veći dio karijere proveo je u K-1 i PRIDE-u gdje se borio protiv Fedora, Silve, Barnetta i ostalih'', piše MMA Weekly i donosi dijelove njegovog pisma.

Koji vam je najdraži trenutak Mirkove karijere?

Ukupno glasova:

MMA Latest News piše kako je nova ozljeda udarac za velik broj Mirkovih navijača koji su bili oduševljeni pobjedom u povratku u UFC ovog proljeća.

''Cro Cop se iznenađujuće vratio u UFC nakon što je prije četiri godine otišao zbog tri poraza zaredom. Izgledi nisu bili na strani 40-godišnjaka, ali preokret u toj čudesnoj noći u Krakovu bila je njegova najbolja borba ikad u oktogonu UFC-a čime je napokon otjerao demone koji su ga pratili od 2007.''

Budući da je u SAD-u sada noć, mnogi poznati američki MMA portali još nisu reagirali, ali jutro će za mnoge američke fanove Cro Copa donijeti neugodno iznenađenje.

Hrvatski navijači brojnim komentarima odaju priznanje svom heroju ispod pisma koje je uputio javnosti na svom Facebook profilu dok reakcije u svijetu na Twitteru pratite ispod:

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider