FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
fanovi 'poludjeli'

Cro Cop objavom na Facebooku izavao kaos i raspametio MMA!

Legendarni hrvatski borac izazvao je pravu pomutnju na društvenim mrežama...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mirko Filipović izazvao je pravu pomutnju među svojim fanovima nakon objave na svom Facebook profilu. On je ovog četvrtka objavio fotografiju njega i Fedora Emelianenka. Riječ je o dvojcu koji je 2005. godine priredio pravi spektakl u PRIDE-u u borbi za naslov prvaka u teškoj kategoriji. Pobjedu je nakon sudačke odluke odnio Fedor.

Mnogi su tu borbu iz 2005. proglasili najvećom ikad u slobodnoj borbi. S time se slažio američki portal '411mania', koji ju je uvrstio među 25 najvećih MMA okršaja. Sports Illustrated je borbu okarakterizirao kao 'borbom stoljeća', dok ju je mmafighting.com proglasio borbom godine.

Objavom fotografije Mirko je izazvao kaos među fanovima. Mnogi se pitaju slijedi li revanš dvojice legendarnih boraca, no zasada službene potvrde oko toga nema.

Cro Cop će se vratiti u ring u rujnu u sklopu eventa koji će prirediti nova borilačka organizacija Rizin. Mnogi se nadaju da će se na tom eventu naći i Fedor te da će njih dvojica obnoviti rivalstvo, međutim prema posljednjim informacijama Fedor neće nastupiti na tom prvom eventu, ali bi mogao na idućem i to već u prosincu. Hoće li se njih dvojica ponovno naći oči u oči u ringu tek treba vidjeti.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider