FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
tko tu koga?

McGregor objavio povratak, a onda novi obrat: 'To nije istina, borba je otkazana'

Iako je Conor McGregor objavom na Twitteru izjavio kako se vratio na program UFC 200, Dana White je to opovrgnuo, izjavivši da ne zna o čemu Irac uopće govori.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Naime, donedavni prvak Conor McGregor je ostavio poruku u kojoj tvrdi da je vraćen na program UFC 200 eventa te se usput zahvalio Dani Whiteu i Lorenzu Fertitti što su mu to omogućili. Mediji su to prenijeli, no izjavivši kako ništa nije službeno dok se ne izjasni UFC. Njihove objave nije bilo, pa je upit o tome dobio Dana White.

''Ovo nije istina. Nismo s Conorom niti njegovim menadžmentom razgovarali od konferencije za medije. Ne znam zašto bi on tako što postavio na Twitter'', rekao je UFC-ov predsjednik.

Izgleda da Conor igra neku čudnu igru, kojoj još uvijek pokušava UFC prisiliti da mu izađu u susret te dozvole nastup na eventu pod njegovim uvjetima. No, oni su ovog puta odlučili ostati pri svom stavu, pa makar to značilo pogoršavanje odnosa sa svojom najvećom zvijezdom.

''Svi me mediji ispituju o ovome. Ne znam koliko još puta moram reći da je borba otkazana i na koliko još konferencija za medije moram to reći da bi ljudi to povjerovali. Ljudi, borba je otkazana i nije nikako vraćena na program'', završio je White.

Činjenica je kako Conor McGregor još uvijek nije odustao od ovog nastupa, budući da na Islandu i dalje trenira kao da će se borba održati.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider