FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Revanš na pomolu

Junior dos Santos otkrio tko će biti idući Miočićev protivnik?

Ubrzo nakon što je Stipe Miočić obranio UFC naslov u teškoj kategoriji, krenule su glasine tko bi mogao biti njegov idući protivnik...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Stipe Miočić na fantastičan je način obranio UFC naslov protiv Alistair Overeema. Hrvatsko-američki borac nokautirao je Overrema u prvoj rundi, iako u prvim trenucima borbe nije izgledalo kao dobro po njega.

Odmah nakon borbe počele su kružiti špekulacije tko bi mogao biti idući Miočićev protivnik. Među prvima se spomenuo revanš protiv Werduma, koji je već izjavio kako će sve napraviti za taj okršaj.

Međutim, dobre šanse za borbu s Miočićem imaju i Junior dos Santos te Cain Velasquez. I dok se ovaj potonji još nije borio sa Stipom, Dos santos je slavio u njihovom dosad jedinom okršaju nakon brutalnih pet rundi.

"Ja i Dana White radili smo intervju za Canal Combate i pogledajte tko nam se iznenađujuće pridružio. Prvak Stipe Miočić nakon fantastičnog nastupa. Približio se da čuje kako predsjednik govori o borbi Miočić vs. Dos Santos II u prosincu ove godine. LOL. Što vi mislite o tome?", napisao je na svom Facebook profilu miljenik zagrebačke publike Cigano.

Ne sumnjamo da bi to bila nova spektakularna borba. Pogotovo jer Miočić još nije pobijedio Dos Santosa. Međutim, Stipe bi ovaj put kao aktualni prvak bio favorit.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider