FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
nokaut zagarantiran

McGregor na stol dobio ozbiljnu boksačku ponudu: Hoće li odbiti silne milijune?

Iako mu je nova borba trenutno na posljednjem mjestu u životu, Conor McGregor dobio je na stol ozbiljnu ponudu iz boksačkog svijeta...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

I dok se mnogi još nadaju da će Floyd Mayweather izaći iz mirovine i dogovoriti meč protiv UFC zvijezde Conora McGregora, koji je nedavno izvadio boksačku dozvolu za borbu u Kaliforniji, većina ipak sumnja da će do tog sočnog dvoboja ikada doći. No ako se zaista želi okušati u boksu, McGregor već ima ponudu na stolu i to najbolju moguću u ovome trenutku.

Slavni umirovljeni boksač, a danas promotor Oscar De La Hoya otvoreno je rekao da je otvoren za suradnju s Conorom McGregorom. I ne samo to, već ima i "idealnog suparnika" za njega.

Suparnik čovjek koji je odveo Mayweathera u 12 rundi

"Ako je Conor ozbiljan po pitanju boksa, prvo bih volio popričati s njim, a zatim mu ponuditi da budem njegov promotor. Zamislite McGregora i promotorsku kuću Golden Boy (zlatni dečko) u zajedničkoj suradnji", rekao je De La Hoya.

Zanimljivo, McGregora se trenutno naziva zlatnom kokom UFC-a jer su njegovi nastupi najtraženiji, a samim time i najunosniji.

"Volio bih vidjeti borbu protiv Canela Alvareza. Ona najviše ima smisla i garantira nokaut. To su dvojica boraca iste kategorije i borili bi se do 72.5 kilograma", rekao je umirovljeni boksač.

Canelo Alvarez je 26-godišnji Meksikanac, prvak svijeta u polusrednjoj kategoriji prema verziji WBO. Riječ je o boksaču koji je dosada u karijeri odradio 50 borbi, te je upisao 48 pobjeda, poraz i remi. Neodlučeni ishod dogodio mu se još prije 10 godina na samom začetku karijere, a nakon toga je upisao 42 pobjede zaredom prije dvoboja protiv Floyda Mayweathera u rujnu 2013. godine.

Alvarez je izgubio od Mayweathera sudačkom odlukom nakon 12 rundi velike borbe. Treba naglasiti da je čak 34 od 48 borbi koliko je odradio Meksikanac dobio nakon nokauta. Ove je godine slavio protiv uglednih boksača - Amira Khana i Liama Smitha.

Conor bi zaradio preko 100 milijuna dolara

Za kraj recimo da je Alvarez još u rujnu kada McGregor nije imao boksačku dozvolu i kada se još naveliko govorilo o idućoj UFC borbi, poručio Ircu da je spreman prihvatiti meč kada god on to poželi.

Što se zanimanja za taj dvoboj tiče, borba ne bi privukla toliko zanimanje koje bi imalo da se dogovore Floyd i Conor, ali Alvarezova borba protiv Mayweathera zaradila je samo od prodaje "pay-per-view" paketa 150 milijuna dolara! Meč protiv Khana donio je zaradu od 30 milijuna dolara. Možemo reći da bi borba Mcgregora i Alvareza bila na otprilike 100 milijuna dolara zarade od PPV paketa, a gdje je još sponzorski novac i svi ostali bonusi koje bi boksači dobili.

Irac je priznao da je opsjednut novcem i da voli zarađivati. Možda ga upravo ovi posljednji podaci privuku u boksački ring, jer bi samo za jedan meč mogao zaraditi 100 milijuna dolara, odnosno više nego dvostruko više od novca koji je zaradio od tri borbe u UFC-u ove godine (oko 40 milijuna)! McGregor u boksačkom ringu je u ovome trenutku, čini se, izglednija opcija od povratka u UFC kavez.

Recimo i da se Conor nema namjeru boriti najmanje do svibnja kada je zakazan datum za rođenje njegovog prvog djeteta. To je u srijedu objavio Dana White, a razlog je njegova djevojka koja prolazi kroz veliku količinu stresa kada se Conor nađe u kavezu, što joj on u trudnoći ne želi priuštiti.

McGregor je najavio da će nastaviti trenirati dok čeka prvo dijete. U kojem sportu, to je još nepoznanica...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider