FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
kakva priča...

Zaradio 20 milijuna dolara, a nedavno nije imao ni za izlaznu pjesmu

Irac Conor McGregor svaki svoj nastup započinje velikim hitom sunarodnjakinje Sinead O'Connor, a svoj posljednji nastup u New Yorku obilježio je i hitom 50 Centa...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Conor McGregor ispisao je MMA povijest u ranijim nedjeljnim satima kada je postao prvi čovjek u povijesti UFC-a s dva pojasa prvaka u dvije različite divizije. Irac je tehničkim nokautom u 2. rundi sredio Eddiea Alvareza i još jednom dokazao kako je trenutno najveća faca u svijetu MMA-a.

McGregor je u 2016. godini odradio tri borbe. Upisao je poraz pa pobjedu protiv Natea Diaza, a sada je razmontirao Alvareza. Prema prvim procjenama Irac će ovu godinu završiti sa zaradom od preko 40 milijuna dolara, što ga čini daleko najplaćenijim MMA borcem na svijetu.

No nije uvijek bilo tako. Štoviše, prije samo četiri godine McGregor nije mogao izdvojiti 250 dolara za personaliziranu pjesmu za izlazak u oktagon. To je na svojoj Facebook stranici potvrdio glazbenik Mikey Rukus, koji je objavio "screenshot" prepiske s McGregorom iz 2012. godine, kada se Irac borio u MMA organizaciji Cage Warriors.

"Zaista bih volio to napraviti, zaista bih, ali to je previsoka cijena za mene. Taj event će se emitirati uživo na Sky Sportsu, ESPN-u i MMA junkieju. Mogu staviti tvoj logo na svoju opremu pa će puno ljudi čuti za tvoju muziku. 250 dolara je jako puno za mene i nivo na kojem se trenutno borim", napisao je McGregor Rukusu.

Ovaj svejedno nije popustio i njih dvojica nisu surađivali, a zbog toga sada može žaliti jedino i isključivo Rukus.

"Conorov početak bio je vrlo skroman. Prije svega nekoliko godina nije si mogao priuštiti pjesmu za izlazak u oktagon. Tko bi tada pomislio da će postati UFC-ova najveća zvijezda", objavio je Rukus na svom Twitter profilu i u razgovoru s fanovima potvrdio da se više nikada nakon toga nije čuo s McGregorom.

Kad smo već spomenuli pjesme prilikom izlaska u oktagon recimo da McGregor svaki svoj nastup započinje pjesmom Irkinje Sinead O'Connor "The Foggy Dew", a kada prođe uvodni dio onda kreće uglavnom neka hip hop izvedba.

Zanimljivo, prilikom izlaska na meč protiv Alvareza, koji mu je donio najveću zaradu dosada, McGregor se nakon pjesme "The Foggy Dew" odlučio za 50 Centa i njegov "I Get Money" (ja dobivam novac). U stihovima ima i znakovita rečenica "I run New York" (ja upravljam New Yorkom), što je Irac i sam govorio na konferencijama za novinare. Njegov narod ima dugu povijest u "velikoj jabuci", a on je sada došao ponovno "preuzeti New York".

McGregor se jako puno promijenio od svojih skromnih početaka, no ostao je dosljedan pjesmi koja ga je pratila od prve profesionalne borbe u MMA-u.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider