Košarka
SPORTOVI
Košarka
Monstruozni Irving

Serija ide dalje, Cleveland pregazio Warriorse: 49 koševa u prvoj četvrtini!

U NBA finalu gledat ćemo još najmanje jednu utakmicu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U četvrtoj utakmici finala NBA lige Cleveland Cavaliersi su sa 137:116 svladali Golden State Warriorse i stigli do prve pobjede. Golden State u seriji do četiri pobjede vodi 3:1 i u noći s ponedjeljka na utorak imat će priliku na svom parketu osvojiti naslov prvaka.

Cavsi su furiozno otvorili utakmicu postigavši nevjerojatnih 49 koševa u prvoj četvrtini. U drugoj su ubacili još 37 pa je na poluvremenu rezultat bio 86:68. Uoči posljednje dionice imali su prednost od 19 poena (115:96) i bilo je jasno finalna serija neće završiti "metlom".

Kyrie Irving je sa 40 koševa bio najzaslužniji za pobjedu Clevelanda, a odličan je, ponovno s triple-double učinkom, bio LeBron James koji je utakmicu završio s 31 košem, 10 skokova i 11 asistencija. Za razliku od prethodne utakmice, njih dvojica su ovog puta imali kvalitetnu podršku od Kevina Lovea koji je ubacio 23 poena.

"Imamo DNK prvaka i to smo pokazali. Peta utakmica će biti još teža, ali nismo se predali", poručio je James.

U redovima gostiju prvo ime opet je bio Kevin Durant s 35 koševa, a podbacio je Stephen Curry. Postigao je 14 koševa uz šut iz igre 4/13. Sličan učinak imao je Klay Thompson (13 koševa, šut 4/11).

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider