Košarka
SPORTOVI
Košarka
Zadovoljan, ali...

Perasović: Mlitavo smo ušli u utakmicu, ali Turci nas nisu znali kazniti

Izbornik je bio zadovoljan nakon treće pobjede u četiri dana.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon dvaju trijumfa nad Nijemcima (petak u Zagrebu, nedjelja u Bremenu) hrvatska košarkaška reprezentacija slavila je i protiv Turske na neutralnom terenu u Litvi.

Nova pobjeda hrvatskih košarkaša: Šarić i Bogdanović riješili Tursku

"Uvijek je dobro kad ekipa pobijedi, zbog mentaliteta kojeg želimo imati. Pobjeda ipak nije dolazila u pitanje niti jednog momenta i s te strane mogu biti zadovoljan", izjavio je nakon dvoboja Velimir Perasović.

I to je otprilike bilo sve ono čim je izbornik bio zadovoljan.

"Sigurno je utakmica bila lošija nego ove dvije utakmice s Njemačkom, bila je loša s obje strane, bilo je puno grešaka, dopustili smo protivniku puno ofenzivnih skokova. Obje ekipe su bile kao uspavane, praktički se igralo bez publike, bilo je vrlo malo ljudi i to je jedan od razloga zašto smo i jedni i drugi ušli mlitavo u utakmicu. Kontrolirali smo utakmicu, u zadnjoj četvrtini smo imali i 13-14 razlike, očigledno smo imali čvrstinu koja je neophodna, ali isto tako bi prosuli ozbiljnu prednost čim bi ju stvorili nakon nekoliko neozbiljnih obrana i neozbiljnih šuteva u napadu. U modernoj košarci se takve greške vrlo brže kažnjavaju", upozorio je Perasović.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider