Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Ne želil u Katar

Vaha se izmirio s prvom protjeranom zvijezdom, ali legenda odbila nastup protiv Hrvatske

Noussair Mazraui je prihvatio Vahinu ruku pomirenja, ali Younes Belhanda mu je odmah poručio - "ne moraš ni dolaziti!"

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bivši Dinamov trener Vahid Halilhodžić zbog prijetnji otkazom odlučio je vratiti najveće zvijezde marokanske reprezentacije u nacionalnu momčad za SP u Kataru, međutim umjesto mirnih tonova, od tamošnje legende Younesa Belhande dobio je vrlo direktno "ne".

Naime, iako je Vaha odlučio pogaziti svoje principe i izmiriti se s Ajaxovim Noussairom Mazrauijem, Chelseajevim Hakimom Ziyechom i Schalkeovim igračem na posudbi u Marseilleu Amineom Haritom, Belhanda je odbio svaku mogućnost povratka pod zastavu Maroka dok je Halilhodžić na klupi.

Vahid Halilhodžić Vahid Halilhodžić našao se sa svojim "odmetnikom", pala je fotografija uz zastavu divider

Belhanda je trenutačno igrač Adanaspora, a Vahi je odrješito poručio:
"Problem je Vahid Halihodžić, preciznije, on je jedini problem. Nisam se odrekao reprezentacije, vratit ću se čim on više ne bude izbornik. Vjerno pratim reprezentaciju i sve što se događa s njom", kaže Belhanda koji je igrao sve tri utakmice za Maroko na prošlom SP-u, ali u Kataru izgleda neće nijednu.

Prvu utakmicu katarskog Mundijala Vahin Maroko će igrati upravo protiv Hrvatske, ali malo je nedostajalo da se bh.stručnjak ne pojavi na toj utakmici. Naime, dobio je ultimatum saveza – vrati potjerane zvijezde za Mundijal ili nećeš više biti izbornik, a kako bi mu to bio treći propušteni od četiri izborena SP-a zbog svađa sa savezima, odlučio je progutati vlastite riječi i vratiti poker zvijezda u nacionalnu momčad.

Vahid Halilhodžić (Foto: AFP) Marokanci postavili oštar ultimatum, Vaha mora odgovoriti sutra: Što će reći na ovu ponudu? divider

Massraoui mu je izgleda oprostio, sad slijede sastanci sa Ziyechom i Haritom, a Belhanda mu je uštedio put i odmah rekao da ga ne zanimaju mirovni pregovori…

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider