Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
LEGENDA

Modrić dao veliki intervju za FIFA-u: Jednom izjavom oduševio svakog hrvatskog navijača

Modrić je nedavno srušio još jedan važan rekord.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Legendarni hrvatski nogometaš Luka Modrić prije tri godine proglašen je za najboljeg igrač svijeta. Modrić je tako prekinuo veliku dominaciju Messija i Ronalda.

Hrvatski kapetan je oduševio svijet svojim igrama na Svjetskom prvenstvu u Rusiji gdje je osvojio Zlatnu loptu za najboljeg igrača natjecanja, a prije tri dana upisao je 135. nastup za reprezentaciju i skinuo vladavinu Darija Srne od 134 nastupa.

Povodom rušenja još jednom rekorda krovna nogometna organizacija FIFA objavila je intervju s najboljih hrvatskim nogometašem u povijesti.

gol expired Stipin izraz lica koji nikome nije promaknuo: "Bilo mi ga je žao. Bio sam tužan zbog njega" divider

''Osjećam se sjajno, sretan sam i ponosan. Velika je čast srušiti takav rekord, iako nisam o njemu puno razmišljao. Drugi ciljevi s reprezentacijom su mi važniji. Međutim, kako sam se približavao ovoj brojci, želio sam doći na vrh. Na sreću, uspio sam'', rekao je Modrić u razgovoru za FIFA-u.

Je li Euro vaše zadnje natjecanje?

''Vidjet ćemo što će se dogoditi nakon Eura. Hrvatska mora biti snažna kao momčad jer imamo tešku skupinu. Unatoč nekim odlascima, vjerujem da imamo kvalitetu u momčadi i da možemo igrati značajnu ulogu. Teško je bilo što obećavati, ali na Euro idemo ambiciozni i puni nade, sa željom da opravdamo visoku reputaciju koju smo zaradili. Želimo predstavljati hrvatski nogomet onako kako to zaslužuje'', izjavio je veznjak Reala pa dodao:

gol expired Koronavirus napao redove PPD-a Zagreb, odgođen susret osmine finala Lige prvaka divider

"S Hrvatskom želim još jedan velik uspjeh..."

''Bez obzira na prijašnja dostignuća, s klubovima i s reprezentacijom, uvijek želiš više. Kad osvojiš trofej ili postigneš nešto veliko, želiš to ponoviti. Dok god igram, imat ću ciljeve i ambicije. S Hrvatskom želim još jedan velik uspjeh, a na klupskoj sceni želim se boriti za trofeje dok god imam priliku. Tako se pripremam, tako radim i vidjet ćemo koliko će sve to trajati'', rekao je Modrić i još jednom oduševio sve hrvatske navijače.

VIDEO Modrićev rekord za sva vremena

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider