Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
čovjek nas voli

Belgijski izbornik opet nahvalio Hrvatsku za njihovu televiziju: ''Veliki sam obožavatelj Hrvata od 1996.''

Roberto Martinez lijepim je riječima govorio o Hrvatskoj uoči Eura.

Hvalio ju je prije utakmice, a isto je ponovio i nakon pobjede njegove Belgije protiv Hrvatske u Bruxellesu u generalnoj probi za srebrne i brončane iz Rusije uoči predstojećeg Eura.

Belgijski izbornik Roberto Martinez veliki je obožavatelj Vatrenih, što je i sam priznao za belgijsku televiziju nakon utakmice.

''Veliki sam obožavatelj hrvatske reprezentacije, još od 1996. godine kad sam pratio Euro. Ta je momčad osvojila mnoga srca nogometnih navijača i ja sam jedan od njih. Zlatko je napravio sjajan posao kao trener. Ovo je vrlo snažna momčad s nevjerojatnom kvalitetom. Bila nam je ovo sjajna priprema za Euro'', rekao je početku svog osvrta Martinez, koji je uoči utakmice pomalo iznenađujuće izjavio kako je Hrvatska jača nego na SP-u.

''Sad svi na Hrvatsku gledaju kao na reprezentaciju koja je igrala finale Svjetskog prvenstva pa je dojam drugačiji, ali ako ih detaljno analizirate, vidjet ćete da je momčad jača nego u Rusiji.''

Belgija i Hrvatska u ovoj su utakmici dobile što su htjele, pravu sliku o trenutačnom stanju.

''I nama i Hrvatskoj ovo je bila drukčija utakmica od onih protiv Grčke i Armenije. Reprezentacije nakon okupljanja postupno postaju momčadi i sve se promijeni kad znaš da je Euro na vratima. Sad je ovo više izgledalo kao utakmica na Europskom prvenstvu, prava natjecateljska. Ono su više od ove bile prijateljske utakmice.''

Belgija računa kako bi Eden Hazard napokon mogao zaigrati u staroj formi.

''Svaki dan smo uigraniji i igrači su sve više fizički spremni. Eden je uzbuđen zbog Eura, on je opušten lik, nije ništa posebno rekao na povratku'', rekao je belgijski izbornik.

Najbolji trenuci utakmice Belgija - Hrvatska

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider